|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Folna kisli
3.3.2008 19:25:08   
lunica 85
jst tud ne vem kako bi ti vedla da ti prmanjkuje folne kisline.tako kot je povedala izkušena babica,bi se podpisala pod njo.prav ima da je zelo pomembna in da jo punce kar naprej še jejte.vsem želim veliko sreče ,no in sama sebi tudi.lp

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 26
11.3.2008 19:54:07   
tejci01
Ojla,
midva delava na user posted image  šest mesecev in na začetku sem jemala tifol in nato sem prekinila, ker ni ratalo.
ali mislite da bi blo dobro še naprej piti tifol,
ali lahko začnem takrat ko bo test pokazal pozitivno.user posted image
prosim pomagajte mi, da bo blo z mojim user posted image  vse OK.

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 27
14.3.2008 15:36:13   
Athina
IZVIRNO SPOROČILO: tejci01

Ojla,
midva delava na user posted image  šest mesecev in na začetku sem jemala tifol in nato sem prekinila, ker ni ratalo.
ali mislite da bi blo dobro še naprej piti tifol,
ali lahko začnem takrat ko bo test pokazal pozitivno.user posted image
prosim pomagajte mi, da bo blo z mojim user posted image  vse OK.

tejci01, tudi midva delava na user posted image že 6 mesecev, ampak vseeno jemljem tifol ... moja filozofija je, da škoditi ne more. Nekatere začnejo šele, ko izvejo, da so user posted image . To je čisto tvoja odločitev ... verjetno bo s tvojim user posted image vse okej, tudi če ne boš jemala prej, sicer pa, če gre kaj narobe, redko izveš razlog, zakaj je šlo ... no, tako si jaz predstavljam vse skupaj, možno, da se tudi motim ... Pa srečno!

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 28
14.3.2008 23:00:08   
tejci01
hvala ti Athina za pomoč
moramo poskrbeti, da bo z našimi malimi user posted image  že od vsega
začetka vse v redu

veselo na delo in srečno

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 29
15.3.2008 8:24:03   
lunica 85
sm ti napisala zs.

vsem ostalim pa ,nč ne škodi če jemljete tifol ali kakršno drugo folno kislino,zarad tega še ne boste vzanosle to sam pomaga za razvoj zarodka.
http://www.krka.si/si/otc/izdelki/tifol/

več si lahko preberete na tej strani.

jst jemmljem tifol že dobra dva meseca in ga bom tudi jedla še  en mesec potem pa naredla pavzo umes za kak mesec in ponovno začela jemati,no če bom pa noseča bom pa normalno jih jedla še 3 mesece tako kot je priporočljivo.

lp lunica 85

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 30
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

nakupovanje rabljeni oblekic po spletu
tina202

Zanima me ali ste nakupovale kdaj rabljene oblekice za dojenčke na spletu?

Ja (31%)

Ja, ker si drugih nemormo privščit (4%)

Ne (24%)

Ne, ker smo dobil od znancev (29%)

Ne, ker nimamo finančnih problemov (6%)

Drugo (6%)

Število vseh glasov: 206

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!