spletni nakupi (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

slumpo -> spletni nakupi (20.10.2006 10:26:57)

ojla

zanima me če katera pozna nakupe preko Sonček.si - otroški spletni nakupovalni center (reklama je tudi na RR)
namreč voziček ki sem si ga ogledala v živo je pri sončku 20.000SIT cenejši kakor sicer v trgovinah.

ali je tu kakšna druga fora....

soncece24 -> RE: spletni nakupi (20.10.2006 10:41:41)

Mismim, da punce kar dosti kupujejo pri sončku in kolikor berem so zadovoljne. Ceneje je pa zato, ker prihranijo pri stroških: nimajo trgovin, nimajo prodajalk... 

najina pikica* -> RE: spletni nakupi (20.10.2006 11:31:25)

tut jst poznam punce,ki so kupovale pri sončku.si in so bile z nakupom ful zadovolne...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Anonimen -> RE: spletni nakupi (20.10.2006 13:07:55)

Se strinjam. Njim pač ni treba plačevati drage najemnine za prostore sredi Ljubljane, ali pa prodajalk za dve izmeni... Skladišče imajo nekje na Bledu, če se ne motim, kjer lahko blago tudi sama prevzameš, če nočeš, da ti ga pošiljajo po pošti.

crci06 -> RE: spletni nakupi (20.10.2006 13:38:33)

ne, tukaj ni nobene fore.

Kot so rekle - nimajo tistih fiksnih stroškov - skladišče v LJ, najemnina za trgovino, prevoz do trgovine, trgovke, izobraževanje večih ljudi, razstavni artikli, katalogi...

Jaz sem kupovala komplet opremo - voziček, vrečo, marelico, lupinico, čebriček... pa še par drobnarij...

Ker nimam zelo daleč in ker prej še nisem sprobala, če gresta voziček in lupinica v avto (pač vsak na svoje mesto), sem poklicala g. Janija, ki je kontakt za spletno trgovino, se z njim dogovorila za ogled, naredila en lep izlet  na Bled, si privoščičla sprehod okrog jezera, slastno grmado... pa še se mi je splačalo!

Priporočam!! (lahko se mi oglasiš na ZS)

Pa nimam nič pri tem, ne delam reklame iz koristoljubja!!, samo navdušena sem bila.

tinkatonka -> RE: spletni nakupi (20.10.2006 15:27:50)

Jaz sem pri njih kupila voziček in pred parimi dnevi tudi avtosedež.

Same pohvale.

Lp Tina

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (20.10.2006 23:37:23)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Stran: [1]