suzi -> Spanje celo noč (20.10.2006 8:24:47)
|
Moj 2,5 mesečnik je danes ponoči spal od 21.30 do 6.20 - torej celo noč, pri tem pa ni kaj veliko polulal pleničke. Naj povem da je bil do zdaj v žaklju in pokrit z deko, danes ponoči sem ga pa prvič pokrila kar s kovtrčkom ker je dve noči pred tem malo hotu jambrat kakor da mu je malo premalo toplo. Sicer se je že prej zbujal le enkrat na noč okoli 3 do pol četrte ure, ampak danes je bil pa rekord. A ima še katera podobne izkušnje, malo me skrbi da ni v redu ker ni bil skoz in skoz polulan, ker drugače lula kot ta velik, na dve uri so hlače čist polne. Se ne dojiva ampak si mleko stiskam in ga hranim s svojim mlekom, le zvečer mu dam adaptiranega ker je ta mali požeruh in je čez dan na dve uri in to 140 ml, pa mi tako zvečer ko je mleka manj ne uspe napumpat za cel obrok. Upam da mu ni bilo ponoči prevroče da bi malo dehidriral in zato ni veliko lulal, mogoče je pleničko zmočil le kake 3x. Moram rečt, da kar ne vem čisto sigurno koliko naj ga ponoči pokrijem. Če je v žaklju in pokrit z flis dvojno dekco mu je kar malo hladno. Koliko jih pa kaj ve pokrivate. Pod kovtročkom pa ni bil prešvican le topu, da bi se kar k njemu stisnu in se certal.
|
|
|
|