Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Osnovnošolsk zaupni pogovori 20.10.2006 7:59:10
|
|
|
|
facka
|
Urednik rubrike zaupnih pogovorov je prejel pismo z naslednjo vsebino: "Sem najstnica, stara 13 let in imam resnega fanta, ki je star 16 let. Zelo se imava rada. Pred dnevi me je prvič poljubil. Zelo sem uzivala, saj MI je bilo izredno vsec. Potem je sel z roko pod moje krilo in me pobozal Po zadnjici. To MI je bilo ?e bolj vsec kot pa poljub. Potem sem Ga se jaz pobozala med nogami in zacutila, nekaj trdega med nogami. Bilo je nekaj takega kot steklenica. Kaj mislis Ali je moj fant alkoholik?"
|
|
|
|
RE: Osnovnošolsk zaupni pogovori 20.10.2006 8:09:19
|
|
|
|
CUKRČEK
|
ha ha ha ha
|
|
RE: Osnovnošolsk zaupni pogovori 20.10.2006 8:11:56
|
|
|
|
lelaval
|
Ja, in to velik
|
|
RE: Osnovnošolsk zaupni pogovori 20.10.2006 8:15:07
|
|
|
|
brina_3
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.10.2006 9:37:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Osnovnošolsk zaupni pogovori 20.10.2006 9:49:53
|
|
|
|
Nasy
|
podoben štos so imeli na kaseti Modre kronike, le da ja tam med plesom začutila, da ima fant nekaj trdega
|
|
RE: Osnovnošolsk zaupni pogovori 20.10.2006 9:58:45
|
|
|
|
StBarbara
|
|
|
RE: Osnovnošolsk zaupni pogovori 20.10.2006 10:08:42
|
|
|
|
paris
|
Podobno vprašanje je bilo v resnici pred leti objavljeno v reviji Antena!
|
|
RE: Osnovnošolsk zaupni pogovori 20.10.2006 12:14:51
|
|
|
|
blue sky
|
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?