KATI321 -> RE: Mačke...50.dan(B) (20.10.2006 7:27:31)
|
Zravo! No pa me računalnik zopet za...... Sporočila mi briše kot za stavo. Cukerček, torej si ti tudi takšna reva kot jaz. Saj vem da grešim, ampak tudi ne tako, da bi mi morale kile kar stat. V 50 dneh 7 kg je pa malo malo, a ne? Vem da bi morala telovadit, pa kaj ko to ne gre. Pred leti sem se odločila, da bom hujšala s telovadbo. Prvi večer sem bila sama doma in je bilo v redu, že drugi večer pa je bil doma tudi mož in ko sem se ''spravila'' k trebušnjakom, se mi je tako smejal, da mi je volja do telovadbe za vedno odšla. Sedanja fiskultura je taksi služba za otroke in letanje po bajti. Meni je včerajšnji dan ob 3 jabolkah in 2 grozdih minil brez problemov, čeprav smo zvečer kuhali in pekli kostanje, pa nisem poizkusila niti enega. Kaj pa danes. Lušta se mi golaža, pa kaj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image], ko ga nimam časa skuhat. Za dopoldan še imam grozdje in jabolka, do takrat, ko se moram spravit za štedilnik pa bom že dobila kakšno idejo, če drugo ne pa skledo radiča. Sem se razpisala, se vidi da je petek in da najverjetneje doma ne bom čez vikend prišla do računalnika. Če se ne beremo kaj, lepo se imejte do ponedeljka in brez prekrškov prosim.
|
|
|
|