|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Spogledovanje
20.10.2006 15:02:26   
baguSka
samo da to niso ravno lastnosti, ampak custva, ki jih pac gojimo do nekoga..

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
20.10.2006 15:11:58   
Taula
Površno sem se izrazila, moja napaka. Torej metuljčke zamenjajo druge kvalitete, čustva. Bolje?user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 27
20.10.2006 15:12:54   
baguSka
Jp.user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 28
20.10.2006 18:06:44   
zmedena
tudi meni je zadeva znana, ker se mi isto dogaja ampak ni sodelavec. Do zdaj še nisem nikoli prevarala svojega fanta, skupaj sva 8 let ampak zdaj pa mislim, da več nisem daleč od tega.
O teh metuljčkih, ko govorite...ja to je to.Pa saj jaz se ne bi z njim spustila v resno zvezo, malo bi ga pobiksala, zatajila in živela naprej.
Vedno pravim, da varajp lahko samo pametni in jaz bom to speljala kot treba. Pri meni ni klicev zvečer ali mailov domov. Vse opravim v službi. Po 16h, mene ni in ne njega. Edino dva problemčka imam: lahko me izda moja vest ali pa govorjenje v spanjuuser posted image . Z mano se lahko ponoči vse pogovarjate, pa vam povem vse, zjutraj pa sploh ne vem.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 29
20.10.2006 23:49:21   
Anonimen
Danes ga sicer nisem videla.Se bojujem z eno stranjo,ki mi govori,da se naj ustavim in pozabim,preden bi lahko bilo prepozno.Priznam,bi me pekla vest.
Po drugi strani,pa mi je danes bilo hudo,ker ga nisem videla.user posted image Bom videla,kaj bo prinesel drugi teden?user posted image Govoriti le lahko,samo narediti je težje.

(odgovor članu zmedena)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
23.10.2006 8:53:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Površno sem se izrazila, moja napaka. Torej metuljčke zamenjajo druge kvalitete, čustva. Bolje?user posted image

Jaa.. ampak ko enkrat to imas.. te druge kvalitete.. ko jih ze uzivas kaksnih 10 let.. bi se jih pa tudi marskikdo odrekel za kaksen teden ali pa mesec.. in zamenjal za metuljcke.. ker mine itak vse.. te kvalitete.. in tisti metuljcki.. v koncni fazi..

Tole.. s temi vezami, kot se jih gremo.. ziher ni v redu.. in dokaz za to je to, da metuljcki izginejo.. in ce bi bilo vse ok.. ne bi smeli izginit.. torej jih nekaj v vezi ubija.. in po mojem jih ubije ravno ta obcutek, da zdaj ko si v vezi pa ni vec sale z drugimi..

Sva ravno vceraj s partnerko debatirala o tem, ko sva gledala film Nezvesta.. Jaz sem trdil, da bi ji ziher pasalo se z enim dol dat.. tko cist neobremenjeno.. brez da ti otroc tulijo na usesa.. tko z metuljcki.. in ona meni.. da sicer mogoce res.. ampak kje se to potem konca..?! user posted image  Ja.. konca se lahko tocno tam, kjer se zacne.. res da vcasih lahko konca kje drugje.. samo potem to itak ni nobena veza, ce obstaja samo tako dolgo, dokler ne probas z drugim..
Ce ej veza OK.. pol tudi ce gres z drugim kdaj.. se veza ne konca.. in ne spremni.. in spremeni se samo v primeru, kadar se to dogaja na skrivaj..

Torej jaz definitivno sicer bolj potihom kot naglas.. zagovarjam taksne in drugacne popestritve.. ampak ne tistih, ki se dogajajo na skrivaj.. Ampak folk preprosto nima posluha za resnico.. raje ima skrivnosti in lazi.. Ne vem zakaj, se tko boljs pocuti.. ampak to je le se en dokaz, da so te kvazi veze ki se jih gremo zlo egocentricne, zaprte, moralisticne, vcasih prav idiotske.. in verjetno.. skor sigurno.. ce bi bile veze drugacne.. bolj odprte.. bolj prijateljske, bolj svobodne.. in predvsem iskrene.. da lahko vsak pove vse brez bojazni ,da bo partner dobil neuravnovesen zivcni napad.. skor ziher v tem primeru metuljcki ne bi izginili.. in posledicno teh zelja ne bi bilo..
In to morm nekak probat v praksi.. user posted image user posted image

In ce bi zdaj ta anonimna lahko svojemu povedala za tole.. pol bi se njen ziher mal zamislu.. da je veza totalno rutinska, ker druagce te zelje pri njegovi pratnerki ne bi bilo.. in lahko bi se kaj spremenilo.. in ne bi bila potrebna realizacija in sanjanje te anonimne.. in zmedene..
Ampak ker je splosno jasno ,da bi njen partner cist ponoru.. ti ne preostane drugega kot zavreci vse.. ali pa biti tiho.. in postaviti vse na kocko.. in narediti na skrivaj..
Idiotsko do amena.. ampak hkrati tudi edina moznost.. Ker ce gre zdaj ona njemu teziti, da neki pogresa, da ji je dolgcas.. da jo veza dusi.. da se tezko tko zivi.. bo on nekli momljal nazaj.. kao.. da on ni kriv.. in bla bla.. skratka brez uspeha tole..
ce pa bi rekla.. ej.. dol se hocem dat s tistim, ker si ti predolgocasen, prerutinski.. in ce bi on bil zdrav.. bi reagiral modro.. in videl da neki ni v redu.. in bi bilo v redu.. Ampak to bi bil prehud udarec za njegov ego.. in vse bi slo v marolo..
Torej ce nisi zadovoljen.. molci in trpi.. ali pa zavrzi vse skupaj. Tolk v pizdi je folk trenutno se.. V bistvo zlo nizka raven..

In tezko je o tem na glas govort.. ker se ti moralisti vsedejo na glavo.. in te posvinjajo povsod in z raznimi argumenti.. ki so obicajno cist nezivljenski.. ampak velik energije pol zgubis z njimi.. zato sem nekoc rekel, da ne bom vec o tem.. na glas.. pa sem spet zdele.. ahh... bo ze.. user posted image user posted image

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
23.10.2006 18:20:20   
dm#101
Bravo Tjazy za tole! Končno nekaj življenjskega! Se podpišem. V celoti, v kolikor Tjazy seveda nimaš nič proti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
23.10.2006 18:32:46   
Anonimen
Pa da se vam da. Če mene vprašaš, je un tip iz službe en samovšečnež, ki hoče dokazat, da obvlada ampak res celo sceno. Saj ni tako malo takih.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
23.10.2006 19:28:14   
žužu
kriza, ej. razglabljate o čustvih, kakor o sajenju solate. na nitko postavljaš svoje dosedanje družinsko življenje, ampak, ko pa je tako lepo imet metuljčke v želodčku, a ne? bruh.
kam gre ta svet? res ni več nobenega spoštovanja med partnerji? ma sej že vsaka ta druga gleda za enim hudim neznancem, ki b jo sigurno tako, kot doma nikol ne. ma dejte mal mislit še na koga drugega, ne sam na to, kolk lepe učke ima sodelavec. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
23.10.2006 20:29:58   
Amoss
Mah, ej mi gre na kozl ko to berem.
Zaradi takšnih in podobnih gre marsikater zakon v k., zaradi takšnih trpijo nedolžni otroci, ne rečem če si samski pa delaj kar ti paše, ampak ko se enkrat odločiš za družino je skrb za njo, za otroke in dobrobit vseh primarna naloga.
Ma k. gleda tiste metulčke (k to je itak ena bedarija, samo telesna privlačnost), globlje je pa partner doma, če pa ni pa zakaj si mela otroka z njim?
Po moje je to neodgovorna in nasplošno takšno vedenje obsojam.Pogoltni in se raje s fantom usedi in pogovori kaj manjka vajini zvezi pogosto res pomaga samo pogovor, da odkrijeta in obudita kaj je davno zamrlo.
Jaz se bojujem že zaradi metulčkov (ki jih več ni), že 3 leta s svojim zakonom, pa mi ni bilo treba iti v prvi lokal ali kamorkoli že po metuljčke, pa kaj ste znoreli????Skok čez plot ni rešitev, je samo telesno poželjenje ki bo zamrlo, in nato ostane oseba katera se ti je zdela najbolj primerna oseba s katero bi rada preživela preostanek življenja in s katero si imela otroka.S tem da ko bodo telesne strasti pošle bosta ostala minimalno 2 zlomljena srca.Ej ljudje vsi imamo čustva in prizadetega človek ne moreš sestaviti skupaj z sekundnim lepilom kot bi bil iz keramike.
Bolečina ostane VEČNO.
Razmisli ali je vredno vse skupaj zavreči zaradi enega  user posted image poželjenja?
Aja pa če te povabi ven kaj naredit? KAko lahko to sploh vprašaš, poveš da si srečno vezana z otrokom in to poveš z veseljem, ker če to poveš z žalostjo pa res ne vem kaj imaš otroka s tem moški!

Matuljčki pa ja!bljak!!!!
Oprosti da sem zatežila ali sem bila nesramna.
Otrok in zveza sta božji dar, ne zavrži tega, kar nikoli neboš več dobila nazaj v celoti!

http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs180.ash2/44293_1531376651554_1448894192_1366808_2554479_s.jpg

(odgovor članu žužu)
Neposredna povezava do sporočila: 35
23.10.2006 23:07:30   
Anonimen
Punce,jaz sem se samo spovedala,pa malo mi je lažje.Vem kaj se mi lahko zgodi,če se bom v to podajala.Če se bom se bom zavestno.Ne bi bila ne prva in zadnja,ki bi ji dosedanja zveza razpadla zaradi tega.Ni vse na mojih plečih.Se strinjam,če bi bilo vse doma pošlihtano,sigurno ne bi pogledala drugam.Fanta imam sicer rada,ampak,me pa vseeno vleče na drugo stran!!!

(odgovor članu Amoss)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
24.10.2006 5:32:20   
Anonimen
anonimna, jaz te čisto razumem. sem bila oz. sem v podobni situaciji.Vendar sva šla do konca. Večkrat. Pa v bistvu ni nič bolje, samo še bolj mi je hudo. Problem sam se pa ni rešil. Samo še več čustev sem vpletla. On pa vseskozi trdi,. da noče družine razbijat. Ne vem, kako naj ti svetujem, ker še sama iščem rešitev. Hotela sem ti samo povedat, da te razumem, pa da se stvari resnično lahko še bolj zakomplicirajo. je pa tko, da ljudje hočemo zadeve preizkusit na sebi, pa videt, ali je res. veliko sreče!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
24.10.2006 8:44:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Amoss

Bolečina ostane VEČNO.

V kolikor ostane primitivni EGO večen. 

IZVIRNO SPOROČILO: Amoss
Razmisli ali je vredno vse skupaj zavreči zaradi enega  user posted image poželjenja?

Je vredno, ce zivis s clovekom, ki mu taksne zelje ne mores zaupati.. torej nista prijatelja.. Ampak v takem primeru, je potrebno se bolj premisliti, ali je vredno ziveti s takim clovekom?
Zelja se lahko pojavi kadarkoli.. in ti jo lahko poves vsem.. celo na internetu.. celi Sloveniji, celemu svetu in vesolju.. skratka cisto vsakemu zivemu bitju.. le svojemu partnerju ne.. ker bi dobil nekontroliran napad svojega primitivnega EGA. Tisti, ki je mislil, da je njegov inventar, si je zazelel ljubiti z nekom drugim.. nezaslisano!

In ni vredno, ce zivis s clovekom, ki mu to lahko zupas.. poves cist odkrito brez da bi tvegal lonc v glavo.. ali pa kaksna razocaranja in potem jamranje in neskoncno uzaljenost svojega partnerja.. Ce zivis z uravnovesenim clovekom, ki taksno informacijo uporabi v prid vajine veze.. potem se strinjam, da ni vredno..

Najbolj pa obicajno nekoc v zivljenju zadene tiste, ki najbolj moralizirajo.. In to ej cist OK!

(odgovor članu Amoss)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
24.10.2006 9:39:31   
Anonimen
Ja metulčki, metulčki, metulčki...

Nisem edina in ne zadnja, ki je ponovno doživela te metulčke. V večletni vezi, se tiste razburljive stvari prelevijo v prijateljstvo in trdno ljubezen. Lepo, toda marsikdo sčasoma začne močno hrepeneti po tistih začetnih čustvih, saj jih ob svojem partnerju ne doživlja več. Ob dotiku, ne vstrepetaš več, pogled je del vsakdana, ko pride domov, mu ne skočiš več v objem, ga divje poljubiš...saj me razumete, tega preprosto ni več. Ne povsod, je pa pri večini žal tako. Tudi pri nama je bilo tako. Zato se je zgodilo. Sodelavec v službi je že dalj časa pogledoval za menoj. Sprva mi je šel na jetra, češ kaj maš i mene za zijat in tko gledat, če sem pa poročena in ti si poročen! Halooo? A si nor?! Potem pa kar naenkrat, kot je tudi rekla anonimna, paf me je zadelo in mi zmešalo glavo! Totalnoooo zmešalooo!!!! Peljala sva se domov iz službe in ko je menjal prestave me je nežno prijel za roko. Bila sva tiho, toda meni je pričelo močno biti srce, postalo mi je vroče, bila sem vsa potna. Naslednji dan sem bila vsa zmedena. Ko je prišel v pisarno sem srce začutila v grlu, v trebuhu me je zvijalo, bilo mi je slabo, vrtelo se mi je, hrepenela sem po njegovih dotikih... Pa se je začelo. Najprej maili, vroči, da so črke skoraj gorele, sms-si-čudi me, da telefon ni pregorel.. Bila sem nora, totalno nora! To, ko ti da nekdo vedeti, da te obožuje, da si ga totalno zmešala, ko ti govori, da si tako vroča, divja, tako seksi, da ga boli celo telo...To, to v vezi manjka! Tega doma nisem več imela. Pri njem pa. Bilo je divje. Enkrat ko sva šla iz malice, je namesto, drugega nadstropja pritisnil garažo. Tam me je potisnil ob steno in pričel divje poljubljati. Brez razmišljanja, sem pokleknila na kolena, mu potegnila hlače dol in...saj veste...tako z užitkom, tako s strastjo, da se mu je mešalo! Dobesedno odnesel me je v stopnišče, potegnil gor krilo in...ah...dovolj podrobnosti...hotela sem povedat, da sem ob njem doživljala najbolj nor seks o katerem prej nisem imela pojma. To, da sem imela 24 urna dan mokre hlačke, da sem hodila na stranišče in se brisala, saj niso pomagali niti vložki...pove celiko, ne? Že samo njegov klic, je bil dovolj, da je lilo iz mene.
Pa je vse to minilo. Čez pol leta, se mi je ričel tako gabit, da bi ga najraje pobruhala! Skoz mi je težil, kako sem lepa, seksi, da me ima rad...Sčasoma mi je začelo močno presedati in zavedala sem se kvalite, ki jih ima moj mož. Ne reče mi vsak dan, da me ima rad, pa kaj bi mi to pomagalo, če pa bi šel tako kot jaz nekega dne z drugo? Moj mož mi svoja čustva izkazuje z dejanji in to je tisto, kar največ šteje. Ne ljubim, cukerček, sončke, cmok cmok, lubica moja...bla bla bla...To je hinavščina. Dokaži, da me ljubiš! In to vsta ta leta počne moj mož. Jaz pa sem bila slepa in sem hrepenela po lepih besedah. To smo neumne in puhoglave ženske! Danes vem kaj imam doma, pa vendar sem naredila nekaj, kar ne bom pozabila in prebolela nikoli v življenju.
Prevarala sem sama sebe, kot bi rekel Tjazy. Kajti ljubezni, ki jo do mene goji moj mož, ne bi imela, če bi vedel, kaj sem storila. Vse skupaj je le varka. On me ljubi, toda on ljubi ženo, ki jo je imel pred tem, ne pa to kar sem postala s tistim trenutkom, ko sem segla roko proti drugemu moškemu..
Prijateljica mi je rekla: pozabi, ne sekiraj se, vsaka šola nekaj stane, vsaj doživela si nekaj norega in zda bolj ceniš svojega moža...Pa ni tako, veš anonimna. Še zdaleč ni tako. Vest, ki me peče, ni vredna ne metuljčkov in ne vala strasti, ki me je obšel. Minila so leta, pa čas ni zbrisal ran, ki sem jih prizadela sebi. To najbolj boli, ko veš, da te tvoj dragi ne bi ljubil, če bi vedel...

Zato premisli preden se spuščaš v tako vezo. Sicer pa te razumem in vsak nasvet bo zaman, saj mora vsak na lastni koži izkusiti svoje napake...

Vso srečo!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
24.10.2006 10:45:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

To najbolj boli, ko veš, da te tvoj dragi ne bi ljubil, če bi vedel...

In to je nesprejemljivo.. Lahko si povedala prijateljici.. ne mores povedati svojemu partnerju, ne da bi tvegala vsega.. v bistvu.
To v nasih vezah ni v redu.. in kadar je v vezi taksno ozracje.. potem je varanje prisotno non-stop.. v celem ziveljenju ne obstaja niti trenutek, kjer se ne bi varali.. v glavnem sebe..

To ti zdaj imenujes kot napaka.. ampak samo zato, ker se zavedas partnerjeve reakcije, ce bi on to vedel. Ce bi on na to reagiral drugace.. ce ne bi bilo panike, ce bi mu preprosto in mirno povedala.. pol temu mogoce ne bi rekla napaka.. in vsaj 80% manj bi te bolelo..
Zdaj pa ocenjujes ta dogodek, glede na partnerjevo reakcijo.. in tudi obcutek krivde.. imas samo zaradi tega.. Obtozujes sebe, ker bi nekdo bil jezen, ce bi vedel..

Na to glej drugace.. Se je zgodilo.. in tisti trenutek, ko se je zgodilo.. ziher nisi mogla kej hudoo velik vplivat na to, da se ne bi zgodilo.. torej se je na nek nacin moralo zgoditi.. mogoce samo iz razloga, da si se zavedla pozitivnih mozevih lestnosti..
Ce bi se ti takrat nekako uprla.. bi se danes hrepenela po cem podobnim.. tko pa ne..

Ne glede na vse.. to tko ni ok.. in taksna veza  je za moje pojme.. zelo povrsinska in obstaja samo zaradi izkoriscanja eden drugega..
Torej.. dokler bos zivel po mojih halucinacijah.. te bom ljubil.. natancneje receno.. te bom lastninil.. ko bos snel masko pravil.. bo konec..
Da bi ti pa prisluhnil predno se to zgodi.. o tem pa ni govora.. ker ti si kaj takega niti zelet ne smes.. kaj sele, da bi razmisljal o tem.. in ni nobene debate na to temo.. ker takoj EGO prebije pisker..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......