Anonimen
|
Ja metulčki, metulčki, metulčki... Nisem edina in ne zadnja, ki je ponovno doživela te metulčke. V večletni vezi, se tiste razburljive stvari prelevijo v prijateljstvo in trdno ljubezen. Lepo, toda marsikdo sčasoma začne močno hrepeneti po tistih začetnih čustvih, saj jih ob svojem partnerju ne doživlja več. Ob dotiku, ne vstrepetaš več, pogled je del vsakdana, ko pride domov, mu ne skočiš več v objem, ga divje poljubiš...saj me razumete, tega preprosto ni več. Ne povsod, je pa pri večini žal tako. Tudi pri nama je bilo tako. Zato se je zgodilo. Sodelavec v službi je že dalj časa pogledoval za menoj. Sprva mi je šel na jetra, češ kaj maš i mene za zijat in tko gledat, če sem pa poročena in ti si poročen! Halooo? A si nor?! Potem pa kar naenkrat, kot je tudi rekla anonimna, paf me je zadelo in mi zmešalo glavo! Totalnoooo zmešalooo!!!! Peljala sva se domov iz službe in ko je menjal prestave me je nežno prijel za roko. Bila sva tiho, toda meni je pričelo močno biti srce, postalo mi je vroče, bila sem vsa potna. Naslednji dan sem bila vsa zmedena. Ko je prišel v pisarno sem srce začutila v grlu, v trebuhu me je zvijalo, bilo mi je slabo, vrtelo se mi je, hrepenela sem po njegovih dotikih... Pa se je začelo. Najprej maili, vroči, da so črke skoraj gorele, sms-si-čudi me, da telefon ni pregorel.. Bila sem nora, totalno nora! To, ko ti da nekdo vedeti, da te obožuje, da si ga totalno zmešala, ko ti govori, da si tako vroča, divja, tako seksi, da ga boli celo telo...To, to v vezi manjka! Tega doma nisem več imela. Pri njem pa. Bilo je divje. Enkrat ko sva šla iz malice, je namesto, drugega nadstropja pritisnil garažo. Tam me je potisnil ob steno in pričel divje poljubljati. Brez razmišljanja, sem pokleknila na kolena, mu potegnila hlače dol in...saj veste...tako z užitkom, tako s strastjo, da se mu je mešalo! Dobesedno odnesel me je v stopnišče, potegnil gor krilo in...ah...dovolj podrobnosti...hotela sem povedat, da sem ob njem doživljala najbolj nor seks o katerem prej nisem imela pojma. To, da sem imela 24 urna dan mokre hlačke, da sem hodila na stranišče in se brisala, saj niso pomagali niti vložki...pove celiko, ne? Že samo njegov klic, je bil dovolj, da je lilo iz mene. Pa je vse to minilo. Čez pol leta, se mi je ričel tako gabit, da bi ga najraje pobruhala! Skoz mi je težil, kako sem lepa, seksi, da me ima rad...Sčasoma mi je začelo močno presedati in zavedala sem se kvalite, ki jih ima moj mož. Ne reče mi vsak dan, da me ima rad, pa kaj bi mi to pomagalo, če pa bi šel tako kot jaz nekega dne z drugo? Moj mož mi svoja čustva izkazuje z dejanji in to je tisto, kar največ šteje. Ne ljubim, cukerček, sončke, cmok cmok, lubica moja...bla bla bla...To je hinavščina. Dokaži, da me ljubiš! In to vsta ta leta počne moj mož. Jaz pa sem bila slepa in sem hrepenela po lepih besedah. To smo neumne in puhoglave ženske! Danes vem kaj imam doma, pa vendar sem naredila nekaj, kar ne bom pozabila in prebolela nikoli v življenju. Prevarala sem sama sebe, kot bi rekel Tjazy. Kajti ljubezni, ki jo do mene goji moj mož, ne bi imela, če bi vedel, kaj sem storila. Vse skupaj je le varka. On me ljubi, toda on ljubi ženo, ki jo je imel pred tem, ne pa to kar sem postala s tistim trenutkom, ko sem segla roko proti drugemu moškemu.. Prijateljica mi je rekla: pozabi, ne sekiraj se, vsaka šola nekaj stane, vsaj doživela si nekaj norega in zda bolj ceniš svojega moža...Pa ni tako, veš anonimna. Še zdaleč ni tako. Vest, ki me peče, ni vredna ne metuljčkov in ne vala strasti, ki me je obšel. Minila so leta, pa čas ni zbrisal ran, ki sem jih prizadela sebi. To najbolj boli, ko veš, da te tvoj dragi ne bi ljubil, če bi vedel... Zato premisli preden se spuščaš v tako vezo. Sicer pa te razumem in vsak nasvet bo zaman, saj mora vsak na lastni koži izkusiti svoje napake... Vso srečo!
|