|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   oprema
19.10.2006 14:32:24   
slumpo
ojla user posted image

konec marca 2007 bomo dobili dojenčka.
ker imam željo večina opreme in dodatnih stvari ter zadev za nego dojenčka nabaviti prej me zanima kaj je tisto kar za novorojenčka res potrebujem.
namreč nebi rada nabavljala nekaj brezveze kar ni rečeno da bom rabila, nebi pa rada česa bistvenega pozabila.
hvala in lep dan
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: oprema
19.10.2006 16:10:02   
škratek
Zdravo! Mi smo dobili novo članico v začetku marca 06. Kot zelo dobrodošla so se izkazala topla oblačila (takšen vatiran bombažni pajac s kapuco), kapice - bombažne in tople, bodiji - ne pretiravaj s številko 56, kakšne žabice, hlače, komletki iz pliša.
Kar pa se opreme tiče rabiš na začetku zgolj posteljico ali zibelko (če je mogoče si leo kje izposodi, ker pride prav le nekje do 4 meseca), previjalno mizo, banico, voziček s košaro, avtosedež, pa še kaj bi se našlo. malce pobrskaj po forumu boš videla, da so že narejeni seznami.

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.10.2006 19:33:47   
Bonnie_RR
Rodila sem sredi februarja letos. Potrebovala sem predvsem:
- zimskega pajaca (vrečo) + kapo...
- pajace, bodije, majčke, copatke...
- tetra plenice

Oprema:
- lupinica
- voziček
- previjalna
- banjica + stojalo (sem imela ločeno od previjalne)
- posteljica
- ležalnik

To se mi zdi v grobem vse. Ostalo lahko potem naknadno kupiš, ko vidiš, kaj še potrebuješ.
Jaz sem npr. morala kupit še flaške, cuclje ipd.

Če sem še kaj spustila, pa naj še katera dopiše...user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu škratek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.10.2006 21:01:46   
Mateja82
Res je najboljše da nabaviš tisto osnvno ostalo pa potem po potrebi.

Kasneje ko se odločaš o nakupu opreme in če imaš namen vse kupiti novo ( kengurujček, ležalnik..) , si prej sposodi od kakšne kolegice ,( če je seveda možno ) za nekaj  časa da boš videla če bo tvojemu user posted image  sploh všeč, ker drugače bo stran vržen denar.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.10.2006 21:06:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bonnie_
Oprema:
- lupinica
- voziček
- previjalna
- banjica + stojalo (sem imela ločeno od previjalne)
- posteljica
- ležalnik

Enako.

Mi smo preživeli celo brez ležalnika in stojala za banjico user posted image .

(odgovor članu Bonnie_RR)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
19.10.2006 21:07:46   
Anonimen
Aja...en veeeeeeelik paket dobre volje je tudi nepogrešljiv user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?