|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pa kakšen pediater je to?!
19.10.2006 14:15:04   
nejcko
Zdajle se moram pa res skašljat, ker kar je pa preveč je pa preveč. Res je, da že pet let vem, da sinova pediatrinja ni ne vem kako zgovorna in ni buci-buci tip človeka, ampak da je sposobna bit pol ure tiho in brez kakršnegakoli komentarja (razen: zdaj se pa vsedi, sleči, poglejva mišice, skloni se itd.), je pa, milo rečeno, že kar malo nesramno.
O.k., res je, da tudi jaz nisem tip mame, ki bi za vsak drek ne vem koliko spraševala, pa vseeno.

Torej, danes sva bila s sinom na sistematskem pregledu pri 5 letih. Sin že pri sestri opravi tiste teste, se zmeri, zvaga in greva k zdravnici. Ona nekaj piše še za prejšnega pacienta, potem vzame sinovo kartoteko in začne vpisovati rezultate testa. Brez besed. Dam ji izvide z ORL-ja, ji povem, da smo naročeni na operacijo žrelnice. Brez komentarja. Napiše napotnico za logopeda, pa ji povem, da ga že obiskujemo. Spet nekaj vpisuje, jaz tačas malega lovim po ordinaciji in ga mirim.
Potem pregleda sina (pritisk, srce, hrbtenico, spolovilo itd., spet brez komentarja. Omeni možnost operacije popkovne kile, če se stanje ne bo popravilo in da naj gremo še v laboratorij. That`s it.
Nič ne omeni operaciej žrelnice, nič ne omeni, kaj nas čaka, na kaj moramo biti pozorni, nič v zvezi s sinovim slabšim sluhom, a ma čisto nič. Niti ene same spodbudne besede, ali da naj se ne sekiramo, ma niiiiič. Kaj šele, da bi recimo rekla - fant je zdrav, vse je ok, napreduje, ima zadovoljive mere ali kaj podobnegauser posted image
Potem ji omenim še priporočilo naše logopedinje, da bi bilo fajn, če bi poiskali kakšno pomoč za sinovo zelo slabo razvito grafomotoriko - ona pa: Ja, pa saj je vse narisaluser posted image Matr, no, a ne vidi, da je krog komaj sklenjen, da je kvadrat napol trikotnik, človek kot en jež!, poleg vsega niti ni videla, kako sin drži svinčnik v roki!!!
No, napiše še eno napotnico in baj-baj.

Naj še omenim, da sem ji že pred dvema letoma omenila, da sumim, da ima sin probleme z žrelnico, ona pa meni: A hočete it na operacijouser posted image
Če bi se takrat vsaj malo zavzela, bi bilo s sinovim sluhom mogoče že kakšno leto ali več vse v redu, tudi govornih težav mogoče ne bi imel ... ma, res sem jezna. Tudi sama nase, priznam, ker vsakič pridem čisto razkurjena od nje, ampak zamenjala je pa še vedno nisem.

Uf, sem se spihala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pa kakšen pediater je to?!
19.10.2006 14:24:42   
Magi*
nejcko, najprej odgovor na vprašanje. to je za en k... padiatrinja. in pika. takoj zamenjaj, ker boš to škifo babnico, ki se ji očitno še živet ne da, še kako dolgo gledala. in niso vsi taki.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.10.2006 15:12:32   
April
 Jaz bi jo že zdavnaj zamenjala. Že v prvem letu. Pri pediatru je poleg strokovne usposobljenosti prav tako pomemben tudi čut za otroka. Tudi mi smo enkrat pri  dežurnemu naleteli na nekaj podobnega. Nič od nič. Vse sem jo morala sama vprašat. Zato, ker ji nisem zaupala, sem naslednji dan peljala  sina na pregled še k enemu pediatru.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.10.2006 16:17:42   
mika
Čimprej menjaj pediatra, da ti bo vse razložil, kar se tiče otrokovega zdravja. Men je bilo hudo, ko je naša pri 9tednih bila v bolnici zaradi bronhitisa. Niti en doktor ni z besedo rekel, al se stanje popravlja ali ne. Privihrali so v sobo in še preden sem uspela odpret, usta so bili že zunaj. !x sem šla za doktorjem na hodnik in ga vprašala, kako dolgo še bo trajal kašelj. Rekel je, da en mesec in izginiluser posted image . Komaj sem čakala, da prideva do njene zdravnice da sva se pogovorili.

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.10.2006 16:34:35   
BLAŽIKA
nejcko, najprej odgovor na vprašanje. to je za en k... padiatrinja. in pika. takoj zamenjaj, ker boš to škifo babnico, ki se ji očitno še živet ne da, še kako dolgo gledala. in niso vsi taki.

Kar menjajte

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.10.2006 20:31:53   
lelaval
Čimprej zamenjaj pediatra.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.10.2006 20:35:57   
Anonimen
A te kaj veže na točno to pediatrinjo?
Zakaj je ne zamenjaš, če nisi zadovoljna?

(odgovor članu nejcko)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
19.10.2006 21:27:51   
paris
Svašta! Jaz bi jo že zdavnaj zamenjala! Oziroma bi jo spraševala sto stvari in se sploh ne bi dala odpravit, dokler ne bi bila zadovoljna z odgovori!user posted image

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.10.2006 21:36:44   
nejcko
Ma, saj vem, da sem sama kriva, komot bi zamenjala in sem že hotela, samo v našem ZD je s temi pediatri kriza. So sicer 4 zdravnice, od teh sta dve zaposleni samo polovični čas in zelo neradi sprejemata nove paciente, sta pa najboljši. Na srečo je vsaj hčerka pri eni od teh dveh, a ko sem jo hotela še za sina, ni bilo šans. Še za hčerko so nekako navijali, naj ji poiščem drugega pediatra (sinovo pediatrinjo, da bosta imela isto), češ da je ta veliko odsotna in tik pred penzijo. Potem sem stvari pustila tako, kot so bileuser posted image .
No, saj s sinovo pediatrinjo  na splošno nimamo ne vem koliko opravka, tisti obvezni pregledi pač, pa mogoče sem ter tja kdaj, ker na srečo je sin kar zdrav otrok.  Če je pa kdaj nujno, pa uletimo k tistemu zdravniku, ki je na razpolago. Skratka, ko se malo umirim in pozabim, o tej zdravnici ne razmišljam preveč in tako smo že 5 let pri njej.

Sicer pa je bil namen mojega posta predvsem retorično vprašanje, kako je sploh lahko en tak človek, kot je ona, pediateruser posted image Skoraj nikoli se ne nasmehne, redkobesedna je in že od dostih sem slišala kritike (enim pa je všeč). Jaz osebno ne potrebujem neke blazno čvekaste dohtarce, ampak sem ter tja kakšno vzpodbudno besedo bi pa le želela slišati ali pa občutiti njen interes za pacienta. Ženska ni niti vprašala, na kakšen način smo sploh prišli na ORL in do napotnice za operacijo, ker bi gotovo imela kje navedeno, če bi jo ona napisala. Očitno pa jo čisto nič ne briga. In to me najbolj moti.

Torej moti me njen način dela kot pediatra na sploh - še en veterinar je do psov in mačk bolj ljubeč in skrben kot ona do svojih pacientovuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.10.2006 21:42:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko
Sicer pa je bil namen mojega posta predvsem retorično vprašanje, kako je sploh lahko en tak človek, kot je ona, pediateruser posted image

Težko.
Mislim, njej sami je najtežje, ko se mora cel dan prenašati v takem mrkem razpoloženju...

(odgovor članu nejcko)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
19.10.2006 21:51:42   
Magi*
nejckouser posted image , saj sem te dobro razumela in te dobro razumem. jaz sem dolgo trpela svojo zdravnico. in sem si vsakič, ko sem razkačena odšla iz ordinacije prisegla, da jo bom zamenjala. in sem potem malo pozabila in tako v nedogled. potem pa me je ženska po nepotrebnem poslala na kolonoskopijo! pokojni dr Gorenšek se je za glavo prijel, zakaj ni naredila osnovnih preiskav in me dirket na mučenje poslala. žal je to ugotovil šele potem, ko je bila preiskava že končanauser posted image  samo neko baketrijo sem fasala na potovanju, to bi našli...grrr. no in potem sem jo le zamenjala. poskusi vseeno pritistniti na hčerino pediatrinjo.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.10.2006 23:02:15   
Anonimen
A to si v ZD Siska? Katera pa je pred penzijo? Kosec?user posted image  Jaz sem bila pri njej od zacetka do lani, potem pa so mi poslali domov pismo, da si naj najdem drugega zdravnika, ker so prezasedeni in imajo prednost tamalcki (logicno). Tko da mamo zdaj vseh 5 isto zdravnico.

Hvalijo dr. Molka, Kosec meni osebno ni vec vsec, ker se je zadnja leta ze videlo, da je starauser posted image  Mi je bila pa vsec Turkova, je full se zavzela takrat enkrat zame, ko moje ni bilo in sem sla k njej pa vse mozne preiskave je dala delat, kar moja ne bi. Zna pa baje bit neprijazna do starsev.

LP

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
19.10.2006 23:40:50   
nejcko
Ja, Ribica, ZD Šiška je to. Tamala je pri dr. Demšar, ki je res super, ampak je na žalost zaposlena samo za 4 ure, pa veliko je na bolniški in v bistvu tik pred penzijo. Sem že dve leti nazaj prosila, če še sina vzame, pa ni bilo šansuser posted image . Meni osebno bi bilo zelo všeč (pa tudi edino prav se mi zdi), da bi imela oba isto zdravnico, samo verjetno bo zelo težko, da bi katera hotela prevzeti oba. Sicer  bi moral sin iti drugo leto v šolo, torej bi lahko šel  k šolski zdravnici, ampak ker ga verjetno ne bomo dali še drugo leto v šolo, smo torej še dve leti pečeni.
Ja, sinova zdravnica je pa tvoja bivša zdravnica, pa se meni sploh ne zdi tako zelo stara, zato mi res ni jasno, kaj jo mori. Že pred petimi leti mi ni bila bog ve kako všeč, zdaj pa je obupna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
20.10.2006 8:30:39   
Jana4
Pozanimaj se če bi te sprejeli v privatni pediatrični ordinaciji na Regentovi 70, V Dravljah, pediatrinja je Vesna Plevnik -Vodišek in je obenem tudi alergologinja.
Je super, dostopna in zanesljiva.
Še tel.:01-512 1868
Pomoje bo vzela oba če le ima prostor.

You're Unique, Just Like Everyone Else....

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.10.2006 9:42:29   
Lianna
Nejcko prestavi otroka k dr. Rihar ali dr. Molka. Obe sta enkratni. Jst sm bla pri dr. Molka do predkratkim, pa sm 20 stara. Uglavnem zelo priporočam. In meni je zelo žal, da ne morem biti več pri njej.

Samo ne k dr. Turk, ker je pa katastrofa. In na žalost nisem edina, ki tako misli. Ona je krivec, da sem bila 1m na dvojih antibiotikih, ker sem imela hudo vnet mehur. Ona me je pa pošiljala na ginekološki pregled, pa mi govorila, da ni nič narobe.

(odgovor članu Jana4)
Neposredna povezava do sporočila: 15
20.10.2006 9:55:42   
Naja31
Mi imamo dr. Kosec.
Na srečo je ne potrebujemo veliko, tako da nam je za tiste redne preglede čisto ok. Ko pa je bolan, pa itak dobiš tisto ki takrat dela.
Je pa ta zdravnica res bolj redkobesedna, ampak jaz sem z njo zadovoljna. Fajn se mi zdi, ker deluje pomirujoče.  Večina jo hvali, ker naj bi bila res dobra zdravnica, ampak vsekakor pa ni ena izmed buci-buc pediatrov.  Veliko manj sem zadovoljna s tem sistemom dela v ZD. Me je ža parkrat prijelo, da bi zaradi tega zamenjala.

Dr. Turk se pa izogibamo v velikem krogu.  Ko je bil sinko bolan, smo 2x naleteli na njo. Podn od podna. Je imel vročino 3 dni, pa nas niti v laboratorij poslala. Za njo je zdravljenje to, da se ne ukrepa, da se počaka še nekaj dni.
Moji pirjateljici, ki je hčerko pripeljala z vročino 40, pa je rekla po čem sklepa, da je bolana. user posted image

No, na srečo smo tam bolj redko in upam, da bo tako tudi ostalo.

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 16
24.10.2006 10:31:38   
piščanc
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko

Tudi sama nase, priznam, ker vsakič pridem čisto razkurjena od nje, ampak zamenjala je pa še vedno nisem.

Uf, sem se spihala.

in kaj čakaš?

iz malega zraste veliko

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 17
24.10.2006 10:36:38   
piščanc
IZVIRNO SPOROČILO: Jana4

Pozanimaj se če bi te sprejeli v privatni pediatrični ordinaciji na Regentovi 70, V Dravljah, pediatrinja je Vesna Plevnik -Vodišek in je obenem tudi alergologinja.
Je super, dostopna in zanesljiva.
Še tel.:01-512 1868
Pomoje bo vzela oba če le ima prostor.

ja, za drago plačilo.

in še naša izkušnja z dr. vodušek - enako kot opisuje nejcko, pa smo bili tam samo za alergijo. poslušala me ni nič, govorila je samo v snemalnik, nasveti, pogovor... pa sploh niso obstajali. ne priporočam.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Jana4)
Neposredna povezava do sporočila: 18
24.10.2006 11:44:22   
žiža
Mah, mani tud Dr. Voduškova ni bog ve kaj. Pa hodimo tja samo zaradi alergij. Sem podobnega mnenja kot piščanc

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 19
24.10.2006 23:20:34   
Anonimen
Aha, se mi je zdelo. Jah, stara je. Vcasih je vec stvari povedala, pri meni je ze veliko stvari jemala za samoumevno, pac sem sla v labaratorij, dobila tist Ospen in adijo .. user posted image

Ce ga bos prestavljala k solski, BOHNEDEJ k Visenjakovi. Mater so se mi zamerli sistematski pregledi zaradi nje user posted image

V ZD Bezigrad imamo eno prov fajn zdravnico za sistematski ...

V glavnem, men Kosceva ze zadnje dve, tri leti kar sem bila pri njej ni bila vsec, potem sem jo pa itak morala zamenjat. Je pa vcasih veljala ja za res super dr. .. pa UZ-je otrockom dela, ne?

LP

(odgovor članu žiža)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?