ac -> Napenjanje (19.10.2006 10:19:32)
|
Že pred časom sem ugotovila, da se moja 10-mesečnica, ko sem jo dala v voziček v sedeč položaj, na vsake toliko časa začne napenjati - kot bi kakala. Usloči hrbet, stegne nogice, v obraz postane rdeča in se matra. Na začetku se je to zgodilo npr. 1x na sprehodu, sedaj pa je to vedno bolj pogosto in tudi s kakanjem nima veze, saj se npr. pokaka, potem pa greva kam z vozičkom, pa ima spet te napade. Sedaj se tudi vsakič, ko sedi v trip-trap stolčku začne napenjati in to nekaj časa traja, potem pa je naprej. V avtosedežu je isto. Boli je nič ne, saj, ko jo gledam in sprašujem, kaj je, se mi zasmeji, potem pa spet naprej napenja. Ampak zgleda pa res čudno. Ker drugače je prava dobrovoljka in ponavadi je, ko sva šli v trgovino, vsem mahala in jo je vse zanimalo, sedaj mi je pa prav nerodno, ker je danes, ko sva nakupovali, spet vsa rdeča sedela v vozičku in imela te svoje napade. Doma, ko je na tleh (pa tudi sedi), pa tega še nisem zasledila. Kaj bi to lahko bilo? A ji mogoče kakšna hrana ne paše, al je samo kakšna fora, ki bo minila?
|
|
|
|