Ashajt -> RE: Epilog včerajšnje zgodbe (19.10.2006 11:35:43)
|
Tudi meni se je zgodila na nek način podobna zgodba... Najboljša prijateljica je bila dolgo časa brez fanta in ko se je pač zaljubila, se je zaljubila v že oddanega prijatelja njene druge prijateljice. Ko me je vprašala za mnenje, sem ji pač povedala, da sama kaj takega nebi storila, ker prijateljicam ne prevzemam moških. Je vzela na znanje in pač storila kot je sama želela. Sta bila srečna skupaj in sta še vedno. Ampak kadar sva se midve dogovorile za kavo, je vedno slučajno prišel mimo in prisedel (svetil zraven). Tudi kadar sva se dogovorili za zvečer ven v mesto je parkrat šel zraven in kuhal mulo, tako da tudi midve nisva imeli nič od žuranja. In tako pride en dan, ko sva se dobili na kavi in zopet on prisveti mimo. Se nekaj časa tako pogovarjamo in opazim na njegovi bundi nitko, katero sem mu potem vzela dol, seveda smo bili vsi trije za mizo. Meni se to ni zdelo nič takega. In dobim zvečer klic od prijateljice, da sta se pogovarjala z njenim in ji je rekel, da ga osvajam, in da se ga nimam kaj za dotikat[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Sem ji pač povedala, ker je bila itak zraven za mizo, da se meni ne zdi nič takega če sem mu spucala nitko z bunde, ker če me ona sploh pozna, da njen tip ni po mojem okusu in da mi niti na kraj pameti ne pride kaj meti z njim, pa četudi je zadnji moški na planetu. In je znorela, da kaj ga osvajam in tako naprej. Sem ji povedala, da sva s tem trenutkom midve zaključile in naj se raje ukvarja z njim in ne več z menoj. Od takrat naprej nisva imeli več stika kake 2 leti. Nato pa je ona storila prvi korak, vendar nisva več najboljši prijateljici ampak samo znanki ki gresta kdaj in kdaj na kavo - in to brez njenega tipa, ker sem ji rekla da ga nočem več v svoji bližini. Onadva sta še vedno skupaj, on ga žura po želji in kadar hoče in do jutra. Ona ga pa lepo čaka......Sicer je to njen problem.
|
|
|
|