|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dvigovanje teže
19.10.2006 9:37:44   
ANIME
Pozdravljena,

jaz sem še bolj nova in imam še čisto začetniška vprašanja.
Ta mesec sva začela delati na user posted image , pa me zanima kako je z dvigovanjem težjih stvari. Slišala sem namreč, naj se ne bi dvigovalo več kot 5kg. Pa me zanima od katerega meseca (tedna) naprej se je potrebno dvigovanju izogibati.
In v primeru, da je dvig neizogibem ali obstaja kakšen poseben prijem, da se ta dvig olajša.

Prav tako me zanima (glede na to, da prihajajo taki meseci), kako je z boleznimi. Katere tablete se lahko vzame in česa ne.

Hvala za odgovor in lep pozdrav.

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dvigovanje teže
19.10.2006 9:50:23   
Klarita
Glede dviganja teže je itak že znano, da je treba počepnit in tako dvignit in ne tako, da se samo skloniš. Mislim, da je od vsake posameznice odvisno kako prenaša. Prijateljica je visoko noseča delala v trgovini s pohištvom in je niso nič šparali, je mogla kar vse dvigovat....
Glede tablet pa ti piše vedno v navodilih, drugače pa se lahko posvetuješ v lekarni pri farmacevtu. (kot da bi delala reklamo za zdravila: Natančno preberite navodila, za dodatna vprašanja se obrnite na zdravnika ali farmacevta user posted image )

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.10.2006 9:53:36   
Kuba
Kakšni user posted image da ne morejo prišparati noseči ženski dvigovanje pohištva!!!!!!

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.10.2006 9:58:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Klarita

Glede dviganja teže je itak že znano, da je treba počepnit in tako dvignit in ne tako, da se samo skloniš. Mislim, da je od vsake posameznice odvisno kako prenaša. Prijateljica je visoko noseča delala v trgovini s pohištvom in je niso nič šparali, je mogla kar vse dvigovat....
Glede tablet pa ti piše vedno v navodilih, drugače pa se lahko posvetuješ v lekarni pri farmacevtu. (kot da bi delala reklamo za zdravila: Natančno preberite navodila, za dodatna vprašanja se obrnite na zdravnika ali farmacevta user posted image )

sem se mogla nasmejatuser posted image user posted image user posted image , hvala da si me spravla v dobro voljouser posted image user posted image

(odgovor članu Klarita)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
19.10.2006 10:16:11   
Samoyedka
Nosečnice naj bi lahko dvignile bremena do 5 kg (varstvo pri delu). Če se te bo lotil prehlad ali vročina, lahko vzameš kakšen lekadol, aspirin je v nosečnosti velik NE. Vsa druga zdravila pa tudi čaji in sirupi so "pogojno užitni" po predhodnem posvetu z zdravnikom ali farmacevtom user posted image - kako imamo že ta stavek vžgan v možgane hehehe

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.10.2006 11:47:57   
ANIME
Pa so kakšni meseci bolj rizični kot drugi... za dvigovanje?

< Sporočilo je popravil ANIME -- 19.10.2006 11:52:33 >

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu Samoyedka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.10.2006 11:53:50   
Kuba
Na začetku pa sploh ni priporočljivo ker je velika možnost za splav (spet je odvisno od ženske do ženske) v glavnem jaz nebi v obdobju cele nosečnosti riskirala z dvigovanjem... to je samo moje mnenje.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.10.2006 12:21:24   
Anonimen
Pušenjak pravi tako, če je zarodek ok in zdrav, se lahko v prepad vržeš in bo preživu.  Če pa ni zdrav, pa lahko ležiš cele dneve in boš splavila. To so njegove besede, kar se tiče prvih tednov, oz ko še sploh ne veš ali si noseči ali ne. Iz tvojga posta sem razbrala, da še nisi noseča, da šele delata na temu. Kasneje pa bo že fajn, da se izogibaš naporom in obremenitvam. dokler delat na user posted image , bo že ok, takoj ko pa ugotoviš, da si noseča, pa mal popusti oz se izogibaj težkim bremenom

< Sporočilo je popravil MIŠEK13 -- 19.10.2006 12:23:02 >

(odgovor članu Kuba)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
19.10.2006 14:16:43   
Kuba
Kaj Pušenjak je to rekel??? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.10.2006 14:48:59   
Anonimen
Ja pa tud ono o svizcu, ki zavije čokolado, tista je bila za poscat dobrauser posted image , sem mogla kar gate menjatuser posted image user posted image . Poleg strokovnih izjav ima tudi take. Saj ni čuden, če pa ma že kakih smotanih vprašanj že pol Kuser posted image

(odgovor članu Kuba)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?