Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: hormoni?nemotiviranost?jeza?nasvet !! 18.10.2006 12:38:14
|
|
|
|
lexl
|
Pejt na en sprehod, na sončka, pa po možnosti bolj v zelenje ali pa v gozd. Nadihaj se svežega zraka, veseli se življenja in ne razmišljaj o drugih stvareh. Vsaj na sprehodu ne.
|
|
|
|
RE: hormoni?nemotiviranost?jeza?nasvet !! 18.10.2006 12:38:36
|
|
|
|
Anonimen
|
če misliš, da bo pomagalo, zakaj pa ne?? tud jaz grem velikokrat na sprehod, če sem živčna, jezna.. al pa pospravljat..
|
|
|
|
RE: hormoni?nemotiviranost?jeza?nasvet !! 18.10.2006 12:47:40
|
|
|
|
tinaaja
|
Zberi se, oddelaj svoje, pojej dobro kosilo in sibaj na sprehod.. dolg.. jaz o svoje neproduktivnosti v sluzbi v zadnjih tednih sploh raje ne bi... groza, ampak se trudim... nekako.. na zalost mi sprehod ne pomaga pri tem, mi pa pomaga, da se sprostim.
|
|
|
|
RE: hormoni?nemotiviranost?jeza?nasvet !! 19.10.2006 19:23:19
|
|
|
|
BAMBINA_
|
A potem nisem edina, ki sredi največje norišnice v službi, zamišljeno gleda skozi okno?
|
|
|
|
RE: hormoni?nemotiviranost?jeza?nasvet !! 20.10.2006 8:49:08
|
|
|
|
Tabali
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ A potem nisem edina, ki sredi največje norišnice v službi, zamišljeno gleda skozi okno? Ah, kje pa... Odkar sem noseča, mi je služba tam nekje, za devetimi gorami in desetimi morji na listi prioritet . No ja, sicer redno hodim v službo, se tudi trudim kaj naredit, ampak zagnanost in ambicije od prej so kar izpuhtele v neznano. Priznam, da se meni tudi pogosto dogaja, da bi vse skupaj (službo mislim) nekam poslala, še bolj kot prej me motijo razne nesmiselne situacije do katerih , na žalost, nenimovno prihaja v službenem okolju... ampak... po tehtnem razmisleku sem ugotovila, da je obremenjevanje s temi stvarmi itak brez veze, da ja najbolj pomembno da se dobro počuti, da fino raste in se razvija in da, pr moj duš, res ne bom dovolila, da me take banalnosti obremenjujejo!. Meni pomaga sprehod (če me ne boli medenica ), pospravljanje in gnezdenje, klepet s prijateljicami, prebiranje raznoraznih knjig, člankov, foruma, predvsem pa moj dragi in njegova neizmerna duhovitost... Tako da, vse kaj je drugače kot prej (pred nosečnostjo) je normalno ker... to je res drugo stanje
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?