Anonimen -> RE: Julijke 2007 (1.11.2006 17:54:33)
|
No, jaz sem včeraj naredila test, ko mi je M zamujala 1. dan. Najprej ni bilo nič videti, po 5 minutah je bila tam samo kontrolna črtica. Pa sporočim možu slabo novico, pa gre še on pogledat, pa pravi, ja saj se nekaj švoh vidi.[sm=zmeden2.gif] Pa grem pogledat še jaz, in res je bila zeloooo slaba testna črtica. Ampak do danes kar nisem verjela, dokler nisem še enkrat prebrala navodil malo bolj natančno, kjer piše, da naj v tako zelo zgodnji nosečnosti na rezultat raje počakamo 10 minut. Tako da izgleda da sem [sm=nosecka.gif], čeprav še kar ne verjamem. Ma me malo psiha baše zaradi prejšnjega meseca, ko sem imela lažno pozitiven test, samo prešnjič sem ga delala prezgodaj, zdaj pa šele po izostanku. Skratka, jaz mislim, da me vseeno lahko date na seznam - rok 7.7.2007. Fajn datum.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Držim pesti, da tudi vam ostalim rata, da nas bo čimveč čvekic tu gor. Je pa res en tak kilav dan danes. Moja punčka ima danes prvič vročino sploh, odkar je na svetu. Je tako boga. Ji pa zgornji zobki ven rinejo, vsaj to, da ni od bolezni, ampak zobkov. Upam, da bojo hitro zunaj.
|
|
|
|