|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  385 386 [387] 388 389   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
4.7.2007 23:36:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Ja, punce, za koga pa te me cvekamo, ce ne preberete. Potem pa sprasujete, ni cudno da smo ze skoraj pri 400-tkiuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Čvekamo bolj za naše užitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 9651
4.7.2007 23:36:37   
Anonimen
joj kak mala spet nori notriuser posted image pa že celi dan u bistvu, ta otrok je čisto utrganuser posted image user posted image trebuh mi kar sem in tja premika, pa na vseh koncih izboklinice ko tiši one tačke ven, najbol čuden filing je pa ko glavo premika in mi čoha notri čisto po medenici nekjeuser posted image res ful čuden občutekuser posted image

(odgovor članu pupi)
  Neposredna povezava do sporočila: 9652
4.7.2007 23:37:05   
pupi
Kapica si me prehitela, sem ravno hotela napista, če bomo tak čvekale bomo 400 danes dosegle. Pa kaj te to je še 13 strani user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9653
4.7.2007 23:38:04   
kapica

Ja, punce, za koga pa te me cvekamo, ce ne preberete. Potem pa sprasujete, ni cudno da smo ze skoraj pri 400-tki .

Čvekamo bolj za naše užitke

Ja res, pa to samo nepomembne stvari, tako da se sploh ne splaca bratuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9654
4.7.2007 23:38:35   
pupi
Ulla to jaz ful pogrešam, da bi mi kaka tačika kdaj ven pogledala, pa me samo v rit nekje od zadi nabija

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9655
4.7.2007 23:38:43   
Anonimen
Mogoče pa nam uspe priti do 400.strani.. Jaz sem tukaj samo do polnoči, potem greva z ragim en DVD pogledat, potem pa spat.. Treba ob 6h vstat, ampak verjetno ne bom spala.. Ker že včeraj nisem mogla zaspat, me je lubi fajn hladil z mokro brisačo user posted image

(odgovor članu pupi)
  Neposredna povezava do sporočila: 9656
4.7.2007 23:39:25   
kapica
Ulla, moj palcek je ap bolj miren danes, odkar so ga tak pretresli zjutraj. Je verjetno se vedno v soku .
Pupi, eh 13 strani, to za taksne asice kot smo me, nic ni. Lahko kr danes podremo, ce hoceteuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9657
4.7.2007 23:40:02   
Anonimen
Ulla, moj je tudi full živahen otroček.. Najbolj mi je smešno, ko sem kje zunaj, naprimer v čakalnici.. Pa potem buljim v trebuh, pa drugi ljudje tudi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9658
4.7.2007 23:40:19   
kapica
Mogoče pa nam uspe priti do 400.strani.. Jaz sem tukaj samo do polnoči, potem greva z ragim en DVD pogledat, potem pa spat.. Treba ob 6h vstat, ampak verjetno ne bom spala.. Ker že včeraj nisem mogla zaspat, me je lubi fajn hladil z mokro brisačo

Uh, to bo pa kratka nocka. Ampak verjetno zivcki delajo svoje, a ne?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9659
4.7.2007 23:40:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pupi

Ulla to jaz ful pogrešam, da bi mi kaka tačika kdaj ven pogledala, pa me samo v rit nekje od zadi nabija

user posted image user posted image sem se mogla nasmejat.....v rit odzadiuser posted image user posted image user posted image

joj gorazdova, ti nisem nič faušuser posted image

(odgovor članu pupi)
  Neposredna povezava do sporočila: 9660
4.7.2007 23:40:48   
pupi
Ob polnoči film komaj? Moj že tak spi, da ga v klet čujem kaka drnjoha!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9661
4.7.2007 23:41:40   
kapica
Ulla, moj je tudi full živahen otroček.. Najbolj mi je smešno, ko sem kje zunaj, naprimer v čakalnici.. Pa potem buljim v trebuh, pa drugi ljudje tudi

A mislis da drugi vidijo? To me ze dolgo zanima, ker me gledamo z drugega kota, ce nekdo direkt v trebuscek gleda, po mojem ne vidi, ne vem.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9662
4.7.2007 23:42:04   
pupi
Gorazdova še zdaj ne vem kak je s tvojo P?

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 9663
4.7.2007 23:43:04   
kapica
Ob polnoči film komaj? Moj že tak spi, da ga v klet čujem kaka drnjoha!!

user posted image  Jao, v takem primeru ga kr rukam. Ce jaz ne morem spat zarad smrcanja, tud on ne bouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 9664
4.7.2007 23:43:57   
kapica
Gorazdova še zdaj ne vem kak je s tvojo P?

Ko se vidi da ne beresuser posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 9665
4.7.2007 23:43:58   
Anonimen
kapica misliš da od tegauser posted image ker jaz tudi sama včasin malo predrmam trebuhuser posted image če se mi zdi da je predolgo mir, malo požokam in premikam, pa se prec razpizdi mala, pol pa zvezde vidim ko me tak našutirauser posted image user posted image moj pravi da bom polomla otroka bogiga, samo ne morem je pustit pri miruuser posted image ko mi je pa tak fajn, ko primem na strani in malo pritisnem nogice pa celo rito premakne pol in če ne dam mir me vsa divja nabrca poluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9666
4.7.2007 23:43:58   
pupi

Ulla, moj je tudi full živahen otroček.. Najbolj mi je smešno, ko sem kje zunaj, naprimer v čakalnici.. Pa potem buljim v trebuh, pa drugi ljudje tudi

A mislis da drugi vidijo? To me ze dolgo zanima, ker me gledamo z drugega kota, ce nekdo direkt v trebuscek gleda, po mojem ne vidi, ne vem.

To sem si jaz tudi že študirala? Jaz sem v materinski šoli včasih kateri v trebuh gledala če bi se kaj vidlo, da bi pol s sabo primerjala pa se ni nič vidlouser posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9667
4.7.2007 23:44:18   
Anonimen
Jap, živčki delajo svoje..

Ja, moj lubi je itak nočni ptiček, kot jaz.. Včasih kar paše pozno spat it.. Sej se bom itak v bolnici naspala, čez dan bo lubi skoz pri meni, od 17.ure dalje sem pa sama.. user posted image

(odgovor članu pupi)
  Neposredna povezava do sporočila: 9668
4.7.2007 23:45:28   
pupi

user posted image  Jao, v takem primeru ga kr rukam. Ce jaz ne morem spat zarad smrcanja, tud on ne bouser posted image .

O ja, saj moj tudi fajn porcijo dobi, zdaj me ne moti ko še nisem jaz v pripravljenosti za spanje!!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9669
4.7.2007 23:45:36   
Anonimen
Pupi, na prejšni strani je odgovor user posted image user posted image

Ja, se vidi.. Je moja mama od druge strani opazovala in se skoraj zjokala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9670
4.7.2007 23:46:44   
Anonimen
če tak divja ko moja, se že vidiuser posted image smo glih zadnjič na pijački bli in sedim tam, pa mala drma sto na uro in je en kolega bil ves začuden, če to otrok tak brcauser posted image user posted image in so vsi pol zjali v moj trebuh in se čudli......pa še v taki tesni rumeni malci sem bla, se je fajn vse vidlouser posted image kot ona miš v risanki, k pod preprogo šiba sem in tjauser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ulla80 -- 4.7.2007 23:47:42 >

(odgovor članu pupi)
  Neposredna povezava do sporočila: 9671
4.7.2007 23:47:01   
kapica
Jao Ulla, tebi se pa res nasmejim. Ja, jaz tud vcasih malo bolj pobozam nogico al pa ritko, pa se mali premakne. Ampak danes ga res ne zelim vec zokat. Se mi se kr smili, revez.
Sem pa nekej prebrala, da ce otroka prevec budis in ga treses, tako da se zbudi, da tudi potem, ko je na svetu, nima vec mirnega spanca. Zato ga pravzaprav nisem nikoli tresla in sem bila se bolj presenecena nad tem dogodkom danes pri G.
Pupi, se mi zdi ja, da drugi en vidijo.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 9672
4.7.2007 23:47:48   
pupi
Kak daleč moram it, da najdem kaka je situacija z Gorazdovo in P user posted image ! Pa saj vem da sem nekje zasledila, da moraš it zaradi tromboze... samo kaj bojo s tabo ne vem

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 9673
4.7.2007 23:49:29   
Anonimen

Sem pa nekej prebrala, da ce otroka prevec budis in ga treses, tako da se zbudi, da tudi potem, ko je na svetu, nima vec mirnega spanca. Zato ga pravzaprav nisem nikoli tresla in sem bila se bolj presenecena nad tem dogodkom danes pri G.

user posted image a ti upaš na miren spanec....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 9674
4.7.2007 23:49:33   
kapica
Gorazdova, to pa res, da se bos v P naspala, razen ce en bo ena cimra zraven, ko bo smrcalauser posted image .

No, ce se vidi kaj, potem verjetno ce on drugi blizu sedi in nekaj casa gleda. Da bi pa v cakalnici drugi videli, ne vem, se nisem pri kateri nosecki kaj videla. Al so ap deca spalauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  385 386 [387] 388 389   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  385 386 [387] 388 389   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?