Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen , kako je bil lažno pozitiven test - kdaj si ga pa delala in kateri test, da se je potem izkazalo, da ni prav pokazal? Hm, ker nekateri pravijo, da eni testi že kao pokažejo v naslednjih dneh po zanositvi vredu... Mene že firbec matra in bi že šla delat test - pa vem, da sem še prehitra, ja... Pa pa Helou, me malo dolgo ni bilo sem. , test sem delala tik pred najzgodejšim možnim izostankom M. Da razložim - ciklus imam na 24-30 dni, to je kar en teden razlike. Ampak sem imela izrazite nosečniške znake - slabosti, ful lulat hodila itd., pa sem kar naredila test (Romed) in je bil pozitiven. Pa grem čez dva dni delat še enega, da si ga za spomin spravim (tudi Romed) in je bil negativen. Šibam v lekarno, kupim Baby check, naredim - spet negativen. Nič jasno, jaz že h G naročena (uf, btw, sm se pozabla odnaročit, moram jutri, pa saj bom spet pozabila). No, potem sem pa še dobila in je šlo upanje v franže. In zdaj čakam še en teden in upam, da tetka s Krvavca ostane gor do naslednje zime. Drugače imam pa tudi jaz že enega doma, pupa je stara 9 mesecev. leksl, na isti dan ne čakava , tako da bova skupaj ostali ali šli. Sem si vzela kar zgornjo cofro mojega ciklusa (30 dni), da ne bom že prej vsa nervozna, pa mislila, da mi zaostaja. Tifola ne jemljem oz. zelooo občasno. Se sploh ne spomnim. Od poroda dalje je moj spomin čist v k . LP P.s.: zavoljo pozne ure sem pozabila kliknit anonimno... evo, pa me imate. No, zdej ne bom več , ampak kar jaz.
< Sporočilo je popravil Tašonka -- 25.10.2006 1:15:30 >
|