Bety -> RE: Julijke 2007 (12.11.2006 13:54:17)
|
joooooooooooj....oprosti...samo se mi resnično ne da pisati vse za nazaj o vzrokih in postopkih OBMP....Pa mojih slabih izkušnjah....Predvsem tudi zato, ker se bojim prvega pregleda. Resnično se bojim in skoraj, da ne vem, kako sploh živim te dni. Prijateljici pa svetujem, da malo prebrska po netu in na forumih MON-a, Živa....Tam so zgodbe, vzroki....vse, kar želi izvedeti.... Jaz nimam zaenkrat nobenih posebnih znakov nosečnosti....Predvidevam, da je to zaradi prometrijuma, magnezijuma....In, seveda, brala sem sem vse o teh znakih, da se potolažim....To je hudič. Če imaš znake in so močni, se sprašuješ, zakaj in če jih ni, zopet zakaj.... Verjemite mi, da mi nikakor ni enostavno. Nočem biti nevrotična baba.....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Že na začetku te teme sem pisala, da sem šla iskati 3 zamrznjenčke, ki so po odmrznitvi "bili dobri" (tako te obvesti asistent, ki za njih skrbi). Preden dobiš te pikice, pa moraš imeti ovulacijo. In jaz sem imela svoj folikel,ki je lepo zrastel. Če se potrdi nosečnost 1 zarodka, nikoli ne izveš, ali je to zamrznjenček ali pa oplojena tista celica, ki je bila v foliklu. Saj ni važno, samo da je vse OK. Iz lastnih izkušenj vem, da se boleče joškice da umiriti na naslednji način: kupiti za 2 številki večji modrc in masaža med tuširanjem s toplo vodo. Za slabosti pa definitivno pomaga rupurut, ki ga tudi dr.Pušenjak priporoča. LP
|
|
|
|