tlb -> RE: Kak stolček za hranjenje? (20.10.2006 21:13:06)
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrin Bi te samo opozorila na stolčke, ki so na kolesih, da so lahko nevarni, če se otrok prične odrivati od mize. OJ! Tudi mi imamo oba; sicer smo tamalo najprej dali v kopijo triptrapa, in je zelo zadovoljna, v primapapa pa se vedno buni, ko je "zvezana" in je raje v lesenem! Ki pa nima mizice, moja ideja je bila, da mala pac z nama je pri "veliki" mizi. Pa se malecka z nogico odriva OD mize (mamo tako mizo, ki ma ful debelo zgornjo ploskev in se mala lepo odriva), zato imam raje primapapa, ker ima kolesca in se lepo cela odpelje, v lesenem pa ne "gunca" in me je strah, da se nebi prevrnila vznak! tako, da imam jaz vedno nogo na lesenem stolcku.... za čistit pa-v lesenem imam več "talnega dela", ker je hrana vse naokrog, primapapa pa pač malo manj gre mimo, ampak ponavadi tako začne "noret", ker je zvezana bolj, kot v lesenem in spet hrana frči na vse strani.... joj, sem se razpisala. na kratko: če bi sedaj kupovala, bi verjetno izbrala tega Ikejinega, ker o tem pa res ne slišim žal besede..... FAJN NAKUP! Pozdrav s Štajerske!
|
|
|
|