trgovka in ekonomski tehnik (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

sergy -> trgovka in ekonomski tehnik (17.10.2006 14:22:36)

Zanima me če ve katera za kakšno prosto delovno mesto v neživilski trgovini ali pa kje v administraciji.
Sem iz Celja in v tem poklicu je kriza za delo.

Bom vesela vsakega odgovora ali namiga.

Ja pa še to-imam 35 let.

Miss Piggy -> RE: trgovka in ekonomski tehnik (17.10.2006 14:35:39)

živjo! Tudi sama sem trgovka in ekonomski tehnik, poleg tega pa sem opravila še enoletno usposabljanje za računovodjo in knjigovodjo- pa ne dobim službe. Zdaj je sicer ne iščem, ker imam doma 7 mesečnega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]. Stara sem 24 let in še nimam delovnih izkušenj, ki pa je razlog, da ne dobim službe. Vsi bi izkušenega uslužbenca, izkušenj pa nimam kje dobiti. Začarani krog!!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Mojca20 -> RE: trgovka in ekonomski tehnik (17.10.2006 18:26:30)

Joj, na sodišču v Ljubljani so veseli, če samo znaš hitro tipkati! Saj jih komaj dobijo, prijavi se jih 30, pride jih 10, dobro tipkati pa znajo 3!

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (18.10.2006 23:06:34)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

sergy -> RE: trgovka in ekonomski tehnik (24.10.2006 9:16:02)

A ni nobene iz Celja ali okolice ali pa ne veste in ste v istem problemu kot jaz?

Mogoče se pa le kaj najde - upanje umre zadnje.

mama54 -> RE: trgovka in ekonomski tehnik (24.10.2006 11:57:40)

Moja hčerka je dala prošnje za službo kar preko interneta.Dobila je takoj odgovore in vabila na razgovore.Jutri gre na razgovor v LJ.,čeprav se bo peljala 100km.Zaveda se ,če ne dobi službe v svojem kraju ali vsaj v bližini doma,bo pač se vozila drugam.Saj se ogromno ljudi vozi vsaki dan na delo v druga mesta.Poskusi tudi ti kar preko spleta.Veliko sreče.

sergy -> RE: trgovka in ekonomski tehnik (25.10.2006 12:33:04)

Pisala sem že **** podjetjim pa ni nič. Tu sem vprašala zato, ker več ljudi več ve.

Lp

sergy -> RE: trgovka in ekonomski tehnik (14.11.2006 10:49:19)

Se je katera že kaj spomnila?

sergy -> RE: trgovka in ekonomski tehnik (23.11.2006 13:06:24)

Vsake 14 dni vas bom malo podregala- ne mi zamerit.

Če pa najdem službo se me boste pa rešili:))

sergy -> RE: trgovka in ekonomski tehnik (8.12.2006 8:45:00)

Niste se me rešili - še vedno sem doma. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] 

pikicaa -> RE: trgovka in ekonomski tehnik (8.12.2006 9:25:01)

Imam isti poklic Trgovec in ekonomsko komercialni tehnik. Pa delam v kmetijski zadrugi. Premetavam žaklje za zajamčeno plačo. Pošilja me pa delat po v več krajev v Sloveniji. Sem pač deklica za vse. Verjemi, da s tem poklicu ni veliko delovnih mest. Samo sanjam lahko o službi v neživilski prodajalni ali pisarni.

Strawberrie Cherrie -> RE: trgovka in ekonomski tehnik (8.12.2006 10:40:22)

Sergy: če bi se vozila v SG, pri mojmu v Intersportu ravno sedaj iscejo eno trgovko, ki bo pridna in se bo ful posvecala tekstilu - gre ena v bolnisko&porodnisko -> če si interesent se mi javi na ZS

sergy -> RE: trgovka in ekonomski tehnik (9.12.2006 16:43:46)

Hvala za ponudbo, ampak SG je pa kar oddaljen od mene. Se bo že kaj našlo nekje bližje. Vseeno pa sem ti zelo hvaležna da si se oglasla-res hvala.

Erdbeere -> RE: trgovka in ekonomski tehnik (10.12.2006 14:10:38)

Kdaj pa imajo na sodišču v LJ razpise? Zanima me namreč za eno kolegico,  ki je tudi ekonomski tehnik pa išče sluzbo, je pa še brez izkušenj. 

sergy -> RE: trgovka in ekonomski tehnik (9.1.2007 9:31:00)

V LJ pošlješ prošnjo in jo zadržijo v arhivu.
Ko imajo potrebo pokličejo na razgovor najprej tiste, ki so že dali prošnjo in če med njimi ni primernega potem naredijo razpis.
Vsakemu ki se je prijavil pa pošljejo zelo lep odgovor pa čeprav je negativen.

srki -> RE: trgovka in ekonomski tehnik (16.1.2007 12:42:52)

Na  sodišču v LJ so v teh dneh naslednji razpisi:

- sodni referen za področje izvršbe I (sedem delovnih mest)
- svetovalec v sodni pisarni (devet delovnih mest)
- saldakonist IV (nedoločen čas)
- pomočnik v spejemni pisarni (5 delovnih mesta za nedoločen čas)
- sodni zapisnikar na sodiščih (10 delovnih mest za nedoločen čas, 12 delovnih mest za določen čas od 31.12.2010 (projetkt Lukenda).

Stran: [1]