baby baby -> RE: Nič ne je in vidno hujša!!!! (19.10.2006 17:13:02)
|
Upam, da je res sam prehodno stanje in da ni kaj hujšega. Glede na težo in velikost se mi zdi sicer stanje cer kar ok, saj ima moja (jan bo 3L) pri svojih 95 cm, 12 kg. Pediatrinja ni bila pozorna na njeno razmerje, saj minimalno odstopa od lestvice. Do prejšnejga tedna se v vrtcu tudi ni ničesar dotaknila, je pa z veseljem pojedla malico, ki sva jo dobili za domov, takoj, ko sem prišla po njo. Torej, je bila lačna, samo ni hotela tam jesti. Vzgojiteljice so poskušale različne trike, tudi v garderobo so ji nesle kosilo, da bo jedla ločeno od ostalih v skupini, pa nič. Dokler ni prejšnji ponedeljek (po enem tednu bolezni) začela normalno jesti v vrtcu. Sama od sebe...se je tako odločila...mogoče tvojo tudi matra kaj v zvezi z vrtcem, da ga ne sprejema dobro in to kaže skozi odklanjanje hrane? Naša pa ima tudi sicer dneve, ko je (normalno) in dneve, ko včasih čisto nič ne je. Dajem ji sirup Pikovit, ki vpliva na povečanje apetita (zaradi B vitamina). Sicer pa popije ogromno čaja, večinoma nesladkanega, ji pa zdaj preventivno dajem notri med. Ali pa mleko, ko noče ničesar drugega, da vsaj nekaj toplega spije pred spanjem. Pa dober tek, probajta s Pikovitom v čaju, da bo vsaj malo vitaminov dobila.
|
|
|
|