metuLJchy -> ali možno da bilo prekmalu??? (16.10.2006 18:02:03)
|
Vsake toliko časa vam tečnarim tu gor, ker problemčkov kar ni kraja...danes je moj 60 dan ciklusa pa še nimam menstruacije! Ne vem kaj naj si mislim! Če gledam prejšnje cikluse, je bila ovulacija okrog 21 dneva, 35 dan sem imela manjšo krvavitev oz. izcedek (za katerega sem mislila da je morda vgnezditvena), od takrat pa ne duha ne sluha o [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]. Naj povem da sem 43 dan, teden dni po tistih kaplcjicah krvi imela pregled pri G., začeli so mi namreč delati preiskave zakaj nama kljub več kot enoletnemu matranju ne rata nič...no takrat so mi naredili urinski test in je pokazal da nisem noseča....zdaj pa sta nimo še dva tedna in o M. ni ne duha ne sluha...drugih testov nisem delala...ali mislite da je možno, da je vseeno kaka pikica, da je bilo takrat prekmalu in še ni pokazalo? ima katera izkušnje s temi bolnišničnimi urinskimi testi (takrat sem ga sredi dneva delala), ali je možno, da je bilo še prekmalu, če pri takih testih sploh obstaja beseda prekmalu? Sem že kar živčna zaradi vsega tega....
|
|
|
|