SaaS -> RE: Kakšna ohcet je po vašem okusu? (16.10.2006 16:45:19)
|
Midva sva na poroko in potem večerjo povabila moje tete in strice, bratrance in sestrične z družanima, saj smo si zelo blizu. Se dosti videvamo, saj vsi živimo tu blizu v Ljubljani. Od njegovih pa sva povabila le eno teto in strica, nobenih drugih sestričen, bratrancev. Ker enostavno nima veliko kontaktov z njimi. Sploh nisva bila v dilemi, koga povabit in koga ne. Ker je res takšna razlika. On moje vse pozna, se večkrat vidimo, jaz njegove le nekatere, pa še te zelo bežno s kakšnega hitrega obiska... Tudi njegovi nama niso nikoli nič nakazali, da bi želeli. Moji pa tudi ne, sama od sebe sem želela povabit sestrične in bratrance. Na večerji nas je bilo tako okoli 30 odraslih in 8 otrok. Prijatelje pa sva čez en teden povabila na žurko v eno kočo. Še vedno se mi zdi, da je bila to najboljša varianta praznovanja poroke. Za naju, da se razume. Mešat prijatelje in sorodnike, ki se sploh ne poznajo, na ohceti, se mi zdi pa najbolj brezveze... Sem bila na takih porokah z več kot 100 svati. Pa naj se tisti strici in tete posebej zabavajo, prijatelji imamo pa spet svojo drugačno zabavo.
|
|
|
|