Kaj bi to lahko bilo? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

maja&m -> Kaj bi to lahko bilo? (16.10.2006 12:40:07)

Pozdravljene!

Prosim pomagajte mi tole razvozlati-če lahko. Prvi dan zadnje M je 27.8. Do danes je še nisem dobila. Naredila sem že 3 teste (1xFirst sign,2x Baby check).Res da sem prva dva naredila v popoldanskem času,tretjega pa danes zjutraj.Ampak rezultat je bil vedno isti-ni nosečnosti. Zelo sem zbegana. Kaj mi potem je,če nisem noseča?Bojim se zgodbe izpred 3 mesecev,ko sem imela podobno situacijo,le da sem potem dobila M. Bi pa naj šlo za SS ali izvenmaternično nosečnost.Največja fora pa je bila v tem,da mi nikjer niso potrdili nosečnosti-noben test (tudi odvzem krvi,pregled) ni pokazal pozitivno.
A se je kateri kdaj zgodilo kaj podobnega?

LP

Maja

sonchek -> RE: Kaj bi to lahko bilo? (16.10.2006 12:52:59)

tudi meni testi v prvi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] niso pokazali nosečnosti....dokazala mi je edino G., ko je naredila UZ...

...upam, da sem te vsaj malo potolažila in na tvojem mestu bi šla do G., pa naj ona ugotovi kaj in kako je....

l.p....pa upam, da se ti izpolni tisto kar si želiš!!!![sm=pikapoka1.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (16.10.2006 13:21:05)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Marogica -> RE: Kaj bi to lahko bilo? (16.10.2006 20:50:02)

TUdi jaz sem mišljenja, da nisi noseča, če so ti trije testi pokazali negativno. Žal. Je pa možno, da gre za kakšne hormonske težave ali kaj drugega. Bi bilo najbolje, da se oglasiš pri ginekologu-ta bo vedel najbolje.

Stran: [1]