Vse, ki imate ginekologa v postojni! (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

Anonimen -> Vse, ki imate ginekologa v postojni! (16.10.2006 12:25:21)

Zanima me za nosečnice. Ali je v porodnišnici tudi laboratorij ali morate posebej kam it?
A vse opravite na en dan, pregled uz in laboratorij? In kolikokrat v nosečnosti naredijo uz, je 3d plačljiv? Kolikokrat v nosečnosti vam vzamejo kri?

Anonimen -> RE: Vse, ki imate ginekologa v postojni! (16.10.2006 14:31:48)

Kolikor jaz vem, so ginekologi v zdravstvenem domu zraven porodnišnice. in tam je laboratorij 10 metrov od čakalnice.

Vilma -> RE: Vse, ki imate ginekologa v postojni! (17.10.2006 8:31:15)

Ne vem, če zastopim tvoja vprašanja, bom pa poskusila odgovoriti.
Ja, v porodnišnici imajo tudi laboratorij.

Ginekologa imam v Postojni, vendar hodim na preglede v ambulanto in ne porodnišnico. V porodnišnico greš na preglede, ko je kaj narobe, na take redne pa v ambulanto. Mislim, da imajo vsi postojnski ginekologi vsaj en dan v tednu ambulantne preglede.
No ravno včeraj sem bila pri svojem zdravniku in sem opravila vse v istem dnevu. Prvo v čakalnico, sestra mi je dala papirje za laboratorij, kjer sem oddala urin in kri, čez pol ure sem dobila izvide s katerimi sem se odpravila k ginekologu.
Ta je pregledal izvide, mi naredil ultrazvok in to je to.
UZ so mi do zdaj (sem v 32. tednu) naredili 6X, je pa res, da sem med rizičnimi nosečnicami kar avtomatično poviša število ultrazvokov.
3D je plačljiv. Jaz sem ga naredila skupaj z nuhalno v 12. tednu. Nuhalna skupaj z 3D ultrazvokom me je prišel 12 tisoč.
Je pa menda najbolje opravit 3D UZ kasneje, mislim da okoli 22-25 tedna ali nekaj takega?! Tudi cena tega je 12 jurjev.

Stran: [1]