Pitje čaja ponoči (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

moder -> Pitje čaja ponoči (16.10.2006 9:15:21)

Mene zamima, če vaši otroci ponoči kaj pijejo. Moja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] je imela cel teden virozo in je ponoči pila čaj. Tudi zdaj ko je že kar nekaj časa ok bi še vedno pila. Naredi dva, tri požirke in je zadovoljna. Rada bi, da bi se čimprej navadila nazaj na celonočno spanje, brez zbujanja, pitja, crklanja v najini postelji, pa ne vem, kako naj se lotim tega. Ali naj enostavno pustim, da pije in spi na sredini postelje.

total -> RE: Pitje čaja ponoči (16.10.2006 9:22:04)

Tudi pr nas še pije ponoči ,ampak takoj zaspi nazaj.

mala -> RE: Pitje čaja ponoči (16.10.2006 9:36:10)

Naš bo star 3 leta pa še zmeraj pije ponoči, sicer vodo ampak takoj zaspi nazaj.V bistvu ima flašo kar pri sebi in med spanjem mal popije.

mily -> RE: Pitje čaja ponoči (16.10.2006 9:45:28)

Ja, naša bo gih zdej 4 in se tut še zbuja, ker je žejna. Jaz sem jo navadla kr na vodo. Pozimi je to čist razumljivo, saj radjatorji zlo izsušijo zrak in smo pol žejni [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

tanjaDi -> RE: Pitje čaja ponoči (16.10.2006 10:20:33)

Naš tamali se tudi zbuja ponoči in mu dam pit čaj, še posebno če je buban, takrat non stop pije, ma se ne sekiram, ker itak takoj zaspi nazaj, naredi tri požirke in že nina.

lelaval -> RE: Pitje čaja ponoči (16.10.2006 10:29:16)

Moja je stara 16 mesecev in ima nastavljeno flaško, da pije ponoči. Tudi starejšadva sta imela tako navado.

Mina1 -> RE: Pitje čaja ponoči (16.10.2006 10:33:40)

Moj večji se je šele tam po tretjem letu starostni nekako odvadil pitja ponoči, mali piškotek pa to počne non stop, se enostavno zbudi, zajoka, po čaju se pomiri, tako da mi to kar "prakticiramo" v upanju, da bo tudi njega minilo, ker sem več zbujena kot da bi spala...

Drugega recepta žal nimam. Tudi namesto čaja, smo dali vodo, pa je bilo le še slabše, tako da...

NIN@ -> RE: Pitje čaja ponoči (16.10.2006 10:34:31)

A pijejo vaši bambinoti, čaj ali vodo kr sobne temperature ali imate flaške v grelnikih????

Mina1 -> RE: Pitje čaja ponoči (16.10.2006 10:35:08)

Sobna temperatura je najboljša.

Stran: [1]