Jančika_ -> RE: USPAVANJE - prava muka (17.10.2006 8:43:59)
|
Marli, te čisto razumem. Pri nas zvečer ni bilo nikoli kakšnih ekstra problemov, oba zaspita bolj ali manj sama in v svoji postelji, ampak tavečji je imel vedno probleme zaspati čez dan. Zaspan tako, da se mu je mešalo (in meni tudi), ampak nikakor ni mogel zaspati. Ko in če mu je uspelo, je pa vedno spal tri ure, tako da je spanje res rabil. Skrajna situacija je bila med mojo drugo nosečnotjo pri njegovi starosti leto in pol - nekaj časa je zaspal samo tako, da sem ležala pri njem v posteljici. Ker mali noče spati v najini postelji, sem lezla s tistim ogromnim trebuhom preko ograje v otroško posteljico[sm=smiley29.gif] in potem sva se gužvala tam not. Joj, kakšne vaje je imel pri tem! Delal je salte, klatil po meni...od začetka je tako vsaj zaspal, nakar je samo še divjal, tolkel po meni in nič spal, pa mi je vrglo dekl gor in sem se sama pri sebi trdno odločila, da se mu ne pustim več, da ne grem več k njemu v posteljo, pa če se svet podre in če se mali dere tri ure skupaj. In čudež - tisti dan je zaspal brez ugovora in od takrat naprej vedno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Samo malo sem posedela pri njem in ga držala za roko, potem sem ga pa budnega pustila samega in je zaspal. Kakšno olajšanje je bilo to.
|
|
|
|