Kinokija -> Diabetes, part 6 (15.8.2004 20:43:16)
|
Ojla. Kako fleten izraz- cukrček. Bom od zdej naprej uporabljala za diabetike :)- Medvedka, da boš povedala, ko te bo :duda: prvič :sloncek: pod rebra. Konec meseca boš imela najbrž še en pregled, držimo pestke, da bo vse ok, pa da bo dr.P (al kako že :grrr:) povedala za spol. Cukri ok? Je kaj skokov čez 7? A se hipa čuti kaj drugače kot pred nosečnostjo? Sprašujem zato, ker pri meni včasih ne vem, al se počutim "hipoglikemično" zaradi cukra, pritiska, utrujenosti, refoška :zmeden::zmeden: Pa če računaš nosečnost...:zmeden: Upam, da mi druge cukrčke ne zamerite, ker najprej zaslišim Medvedko, kako in kaj, vendar ker je nosečka, jo je treba mal pocartat.:rozica: Aisha itak nima cajta, ker menja pleničke Luciji, Katja je nekje tam :morje:, midve z Aljo sva pa itak še v klafikacijah za nastop na Olimipijskih igrah srečk-nosečk 2005 8) Alja, kako kaj napreduje tek čez ovire? Midva z mojim sva se odločila, da se bova resno posvetila :sloncek::sloncek::sloncek: za :duda: čez kake 3 mesece, okoli novega leta, ker bi rada skupaj spravla poroko, ohcet, obnovo stanovanja+selitev, poročno potovanje. Meni je že zdej itak slabo od same živčnosti, kako in kaj, tud cukr poskoči kdaj :grrr:, pa še Medveščka in os.ginekologa imam okt. oz. novembra, pa bi bilo pametno tudi od njih dobiti zeleno luč (posebej od os.ginekologinje zaradi mojih težav z pap :grrr:). Tako,sestava štafete na teku do dojenčka na OISN 2005 je taka- zdej že teče Medvedka, potem prevzame Alja, ki preda meni :love:, jaz pa prilaufam do Katje, ki bo že čas, da teče drugi krog, a neeee? Mal heca, pliz, nč zamert. Jutri je ponedeljek, pa se mi ne da v službo.
|
|
|
|