|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ad3, d3
20.10.2006 14:43:38   
mojčika
AD3 so nam povzročali krče, Oleovit D3 pa nobenih, sedaj, ko je stara 6,5 mesecev, sem nazaj hotela uvesti AD3, a so jo zaprle, no sumim na to, še ni preerjeno, a menda je možno, zato gremo nazaj na D3... sicer pa naj bi vitamine jemali zato:
V materinem mleku je le 10 enot vitamina D na 100 ml mleka. Dejstvo je, da otrok potrebuje 400 enot vitamina D dnevno za skladen in dober razvoj kosti in preprečevanje rahitisa. In je torej to nemogoče zagotoviti z mlekom (tudi kravje mleko vsebuje samo 10 enot vit. D na 100 ml, pa še slabše se vsrka kot iz človeškega mleka). Torej bi potreboval 4000 ml materinega mleka dnevno.
Glede na vso svinjarijo, ki jo dobimo v zraku in vodi in hrani, je umeten vitamin D, ki je narejen po naravni formuli res mačji kašelj.



_____________________________

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu sonchica)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: ad3, d3
20.10.2006 17:37:40   
eya
Debata AD3 ja ali ne se "vname" vsake toliko na RR... Jaz bi dodala samo še to: če bi hoteli, da bi iz kože nastajal D vitamin, bi otroka morali pražiti na soncu nekaj ur dnevno. To pa verjamem, da nobena mamica ne počne.

Sem pa tudi jaz absolutno proti, da bi se kapljice dajalo na silo-če malčka res zvija (in našega v prvih mesecih je), naj se z AD3 počaka na čas, ko jih prebavni sistem lažje prenaša. Ta čas pa poskusite z D3...problem AD3 kapljic je itak v snovi, v kateri je raztopljen vit. A...

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 27
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





To je razlog, zakaj se dojenčki zbujajo po...
Strokovnjaki so prišli do razloga, zakaj se dojenčki ponoči zbujajo. Raziskave so pokazale, da gre za evolucijo oziroma ...
Zakaj so mame neprestano jezne?
Občutiš, da se ti jeza širi od stopal navzgor. Nekdo je pustil čevlje sredi hodnika in si se skoraj spotaknila, ko si no...




Katero ime?
qloq

Katero ime bi vi izbrali za deklico?

Aneja (38%)

Amadeja (12%)

Alina (27%)

Adrijana (4%)

Anita (10%)

Alya (9%)


Število vseh glasov: 204

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!