Reakcija na homeopatske kroglice,vaše izkušnje? (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

Tia27 -> Reakcija na homeopatske kroglice,vaše izkušnje? (15.10.2006 9:45:35)

Pozdravljeni vsi skupaj, imamo en problem, v glavnem, naša 2,5 letnica se zdravi z homeopatskimi pilulami zaradi pogostih vnetij ušes, jemljemo jih skoraj mesec dni in sedaj se ji je nekje od zgoraj v nosu zelo zapacal, oziroma slišati je kot da je neki zabasan a nič ne pride ven, ko ji speremo z fiziološko, tud smrkne nič ven, a menite da je to reakcija, pa da se potem stanje izboljša al kaj?Pred tremi dnevi je imela tudi 37,8 temperature, pa smo ji dajali 4 požirke na dan tamočne pilule, pa je temperatura izginila.Kaj menite, ima katera izkušnje  s tem, hvala

sjug -> RE: Reakcija na homeopatske kroglice,vaše izkušnje? (15.10.2006 22:29:42)

Za tako reakcijo še nisem slišala, možno pa je. Lahko pa so se ji zabasali sinusi. Pokliči kar svojega homepata-injo in ga/jo vprašaj, kaj bi to lahko bilo. Morda kot vzpodbuda nekaj primerov reakcij.
1. Hčerka moje kolegice se je ravno tako zdravila zaradi pogostih obolenj srednjega ušesa, pa verjetno še kaj. Zanimivo sta ji nekje v sencih izrasla dva rožička, ki sta šla čez kakšen slab mesec sama nazaj.
2. Moj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] pa je postal zelo grizalno razpoložen. In to v trenutku, ko je zaužil pilulco. Grizel in ščipal je vse po vrsti. Sumim celo, da je prebolel nekakšen "fake" bronhitis, ker je šel nenavadno hitro nazaj. Pa prebolel je 6. bolezen, ki to zagotovo ni bila, ker jo je namreč že imel in vem kako izgleda. Skratka bil je ves flekast, da me je kar panika zagrabila in sem ga peljala k peditrinji. Jasno, da ni imela pojma, kaj mu je.

Kar pogumno vztrajaj. Na koncu se obrestuje in ne bo več vnetij. Zagotovo mu bo prihranjen marsikakšen antibiotik. Srečno.

Tia27 -> RE: Reakcija na homeopatske kroglice,vaše izkušnje? (16.10.2006 12:15:27)

hvala za odgovor,dans je šlo pa še na spodnja dihala,kašla,pa nos ji je procuril,vročine pa nima.Zdravniku mi jo je brezveze peljat,če nima vročine,dala sem ji sirup smrekovih vršičkov,pa zeliščni čaj proti prehladu z medom,poleg pilule zvečer,ki jo dobi pod jezik,upam da se izvlečemo,lp

Primoza -> RE: Reakcija na homeopatske kroglice,vaše izkušnje? (16.10.2006 16:26:21)

A z netreskom ste že poskusili?

Tia27 -> RE: Reakcija na homeopatske kroglice,vaše izkušnje? (17.10.2006 14:55:44)

Sem slišala zanj ja, ampak ne vem, nimamo izkušenj,hvala.

Primoza -> RE: Reakcija na homeopatske kroglice,vaše izkušnje? (17.10.2006 19:49:43)

Netresk velikokrat zeloo učinkovito prekine začaran krog vnetij ušes. Kupite lonček z netreskom ter zmečkajte list v žlici tako, da iztisnete nekaj soka. Ta sok vlijte v uho.

Anonimen -> RE: Reakcija na homeopatske kroglice,vaše izkušnje? (17.10.2006 19:53:57)

lahko je to reakcija na zdravilo in kaže da se telo čisti..mogoče..ne vem. mi smo zdravili druge zadeve s homeopatijo zato ti priporočam da se obrneš na homeopata ki vam je zdravilo dal.

Boni3 -> RE: Reakcija na homeopatske kroglice,vaše izkušnje? (18.10.2006 8:30:59)

Naš je bil edino 3 dni čisto noro zaspan in zmatran,čez kak teden pa je imel nekaj mozoljčkov okrog brade,sicer je pa ful dobro. Prej je za vsako figo takoj (beri v nekaj minutah) zakuhal na 40-41 C,odkar je bil pri homeopatu je bil 3 mesece popolnoma zdrav,potem pa je enkrat dobil vročino 38-38.5 in še ta je trajala dan in pol,pa malo je bil smrkav,to je to.Trkam[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]Računamo da bo še držalo lp

Boni3 -> RE: Reakcija na homeopatske kroglice,vaše izkušnje? (18.10.2006 8:42:01)

Še neki sem pozabila,naš bo februarja star 3 leta in do obiska homeopata nikoli ni spaj ponoči pokrit,nikoli,je dobil živčnega...Vedno je imel 2 pižami,da ni rabil dekice.No zdaj reče pokrit čez glavo(to pomeni v prevodu pokrit do brade),skratka ob vsaki priložnosti bi se pokril,samo,da vidi dekico...

Stran: [1]