Irenna -> RE: Kam na Bicom? (8.11.2008 15:53:21)
|
nobeden ne hodi tja kot jaz! Sem izredno zadovoljna, ni dolge čakalne vrste, ker ima terapevtka termine čez cel dan, spozna se na naravna zdravila ( homeopatija,...) - je farmacevtka, pa zdi se mi, da ima ugodne cene. Če kdo želi: Škofja Loka, Kristina Furlan Babay kako pa poteka terapija pri ga. Furlan in kako deluje? Mi smo dali skozi cca. 20 terapij ali več pri Petri v Kranju; pri zdravljenju neuspešni, še vedno alergični na mleko, sojo, jajca, govedino, ... - pri nas to ne funkcionira. Sicer pa pohvalim strokovnost terapevtke !! Nam je dala kar precej napotkov in usmeritev, ki jih od zdravnikov nismo dobili, so nam pa pomagali zelo. Priporočam ! Sedaj smo stari 4 leta in pol, pa lepo na dieti in zdravilih. Imamo pa še dojenčka - 7 mesecev - pa se isto borimo z alergijami - z dieto. Bi pa z veseljem vidla, da bi tud nam kaj pomagalo, da se tega znebimo al pa vsaj malo še omilimo. A še kakšen bioenergetik na Gorenjskem ali Lj - za alergije ? A je kdo bil pri g.Domamčiču v Kransji Gori ?
|
|
|
|