prvi nahod (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Reza -> prvi nahod (14.10.2006 12:58:43)

Moja Ava je prvič nahodna. Joj, kako ji teče iz noska. Sem kupila v lekarni aspirator, pa ne pusti čistit. Vaši malčki vam pustijo? Kako vam to uspe? Drugače pa, ji kapam v nosek fiziološko, to pa je baje vse, kar se da narediti? Verjamem, da ima katera od vas še kakšen nasvet oz. domač recept. Bila bi zelo vesela, če ga delite z mano. Vsak nasvet je dobrodošel.

Hvala

Pingvinčica -> RE: prvi nahod (14.10.2006 13:02:31)

Jaz po receptu Tijine prababice zraven postelje postavin zvarek iz kamilic. Res blagodejno vpliva na dihanje. pa kakšno kapljico mentoklarja kanem notri če je prehlad res hud, samo res samo kapljico ali dve. 

BLAŽIKA -> RE: prvi nahod (14.10.2006 13:53:52)

Tia hvala za ta dober nasvet[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image].

Baucka -> RE: prvi nahod (15.10.2006 12:28:48)

V Avdstriji se dobi Baby Luuf krema v kateri so izvlečki eteričnih olj rožmarina in evkaliptusa (Brez mentola). Namenjena je za malčke do 2 let. Ful je vredu in stane samo 3.90 EUR. Namažeš 2x dnevno (najbolje zjutraj in zvečer) po prsih in hrptu (v predelu pljuč) pokriješ s segretim bodijem in z dvemo segretima praničkama (eno spredaj eno zadaj, jaz sem kar eno na jogi dala pa njo gor in eno potem še čez prsi) in pustiš par minut in kar fajn dihala odpre. Namenjena je tudi za bronhitise itd.
Res je super. Pa dodatno še fiziloška in to je to.
V naših lekarnah pa pač kaj takšnega ne obstaja(za tako majčkene)

pomarančas -> RE: prvi nahod (15.10.2006 15:57:45)

Pri nas se dobi pa od Fitobimbi balzamični gel, ki pomaga pri prehladu in se ga namaže na željene predele. Jaz sem ga kupila v lekarni, dobi se pa tudi v specializiranih trgovinah, stane pa okrog 1500 sit.

Stran: [1]