trdi in mehki nastavki pri aventovih magičnih lončkih (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Reza -> trdi in mehki nastavki pri aventovih magičnih lončkih (13.10.2006 20:25:51)

Zanima me, zakaj so beli nastavki mehki, zeleni pa trdi? Slišala sem, da zaradi zobkov. Pa ne vem, če drži. Ali katera ve kaj več o tem. Moja ima 2 zobka, pa me zanima katerega naj ji kupim.

Hvala vsem, ki se trudite z odgovori in nam pomagate.

Anonimen -> RE: trdi in mehki nastavki pri aventovih magičnih lončkih (13.10.2006 20:33:06)

moja dvoletnica me še kr mehke, ker tatrde tako pogloda da dobijo prov ostre robove. zame so zanič!

eya -> RE: trdi in mehki nastavki pri aventovih magičnih lončkih (13.10.2006 21:23:25)

Če se ne motim, so mehki nastavki za dojenčke po 3. mesecu, trdi nastavki pa po 6. mesecu...

BLAŽIKA -> RE: trdi in mehki nastavki pri aventovih magičnih lončkih (13.10.2006 21:54:36)

Zaradi zobkov je priporočljivo imeti trdi nastavek, ker bi si naj z mehkim drgnil po zobeh kar pa seveda povzroča tolikokrat omenjeni KARIES.

BLAŽIKA -> RE: trdi in mehki nastavki pri aventovih magičnih lončkih (13.10.2006 21:55:16)

Trdi nastavek pa kao naj nebi vlačili po zobeh(če verjameš).[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

tulip -> RE: trdi in mehki nastavki pri aventovih magičnih lončkih (13.10.2006 21:59:04)

Punčka od prijateljice si je s trdimi nastavki poškodovala zobke, si jih je toliko drgnila ....tako da so verjetno boljše mehki!

Marogica -> RE: trdi in mehki nastavki pri aventovih magičnih lončkih (14.10.2006 0:26:38)

IZVIRNO SPOROČILO: eya

Če se ne motim, so mehki nastavki za dojenčke po 3. mesecu, trdi nastavki pa po 6. mesecu...

Točno tako. Naš ta večji jih je uporabljal. Pa saj to piše na škatlici od nastavkov.

mala zirafa -> RE: trdi in mehki nastavki pri aventovih magičnih lončkih (14.10.2006 8:40:14)

Mi smo pa naši kupili najnovejšo stekleničko od 18.mes. dalje.Drugače pije iz kozarca.Samo ko gremo ven, jo vzamem s sabo.

Stran: [1]