Kaj mu je???? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


Miss Piggy -> Kaj mu je???? (13.10.2006 10:23:36)

Moj 7 mesečni [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] že kakšen teden ne spi več dobro ponoči. Okrog 1 ure zjutraj se zbudi in vztraja vse do 4h ali 5h zjutraj. Pred tednom je že dobil dva zobka, takrat se je po tem ko sem mu dlesni namazala z gelom umiril, zadnji teden pa tudi to ne pomaga. Poskušam ga nahraniti- ne je, mu dam za piti, preverim, da ga ne zebe, ali da mu ni vroče,...noben od teh dejavnikov ni razlog za nespanje. Bi rekla, da ga kaj boli, vendar se, čim ga vzamem v naročje umiri in zaspi nazaj, dokler ga ne odložim v posteljico. V času ko je buden ima obdobje igranja in jokanja. Poskusila sem metodo s kvasom, vendar pri nas ni zalegla. Ne vem kaj naj storim. Ne bi rekla, če bi se to dogajalo na začetku, vendar smo do sedaj v redu spali, seveda s kakšno izjemo.
Že vnaprej se zahvaljujem za vsakršen odgovor oz. nasvet!
LP!




renan -> RE: Kaj mu je???? (13.10.2006 10:38:52)

poskusaj mu dati zlicko calpola, ce ga mogoce kaj boli...duda tudi ne pomaga? ima kaksno ninico, ki bi jo stiskal k sebi namesto mamice?
verjetno je samo faza, samo pazi, da ga prevec na pestovanje ne navadis. jaz ga ponavadi ne jemljem iz posteljice, ko se zbudi ponoci. raje nekajkrat vstanem, ga pobozam mu dam dudo in ninico in ga polegnem, ce stoji. vcasih to ponavljam tudi vec kot 10krat preden koncno zaspi. nikoli ne prizigam luci. na sreco pri nas ni veliko takih noci...

lp, renan




Miss Piggy -> RE: Kaj mu je???? (13.10.2006 10:46:34)

Nič ne pomaga, razen calpola nisem poskusila, saj ga po mojem nič ne boli, kot sem že rekla se umiri in zaspi če ga pestujem. Saj bi ga pustila v posteljici in bi ga tam tolažila, sem že vztrajala kakšno uro, samo se bojim, da bo zbudil mojega 3,5 letnega sinka, ki pa mora zjutraj zgodaj vstati, saj gre v vrtec.
Do pred enim tednom je pri nočnem zbujanju pomagalo, da sem ga dala (glede na to da se dojiva) k sebi v posteljo, se je malo pocrkljal in mirno zaspal nazaj, zdaj pa tudi to ne pomaga več. Sem mu poskusila dati mleko, sem mislila, da je lačen, pa ga noče.




Stran: [1]