Zahi -> RE: moški,iskreno o iskrenosti (13.10.2006 11:06:38)
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka ti pač oseba s katero si ne pomeni zadosti.. tko je.. in če ti ne pomeni zadosti.. pol je škoda s to osebo bit.. saj ni fer do nje.. in do tebe.. in kaj ce ti pomen?? in ce si vseeno firbcen?? in ves da s tvojo ne bos sel narazen, ker te ima rada in ves da ji ne bo hudo, ker se to pac lahko zgodi!? in ves, da zaradi tega ne moreta it narazen? torej tud za neki fer play ne gre vec... fer pomeni samo v primeru, ce ji lazes... torej ce zmenita, da si ne bosta lagala in jih lazes... tukaj lahko govorimo, da nisi fer, ce ji pac ne poves... haha.. zanimivo mi je, da me ženske tukaj nagovarjate, da ni to nič takega.. da brez tega pač ne gre ipd ipd [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] jaz mam pač svoje mnenje.. varanje NE GRE.. zveza, v kateri pride do varanje ni več zveza.. in se dolgoročno zaradi tega pač razpada.. tudi če bi mi moja povedala, da me je prevarala.. pa da jo neizmerno ljubim.. pa da ji po nekem čudežu oprostim.. nebi bila ta zveza nikoli več ista.. konstantno bi ji gledal pod roke.. nikoli več ji nebi zaupal.. za vsako zadevo, katera bi mi bila sumljiva, bi se spraševal če me spet ne vara ipd ipd.. ker pa tega nočem zase, kaj šele za osebo, ki jo ljubim.. tega pač ne naredim.. in tudi nebi..
|
|
|
|