|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 10:33:59
|
|
|
|
baguSka
|
Mene pa zanima koliko moških je pripravljeno priznat prevaro svoji dragi, najdražji,.......ljubezni....ženi, punci??? Ha ha ha ha ... Poglej Zahija!!!! On ze zdej trdi, da nebi prevaral, ceprav se zarecenega kruha najvec poje in ceprav je firbcen po naravi!!!! In potem se mu bo kej takega zgodila in bohnedaj da bo priznal svoji... Ker bo rekel: sej to se ni razlog, da bi koncal s svojo drago, zato ji raje sploh ne bom povedal. In potem ji ne bo!!! In taki so vsi!!! No, vecina... Jaz nobenega ne poznam, ki bi priznal... Je pa res, da tudi zenske nebi priznale. Razen ce se s partnerjem tako razumeta, da ze vnaprej vesta, ce do tega kdaj slucajno pride, da to pac ne more unicit njune veze... Se je pac zgodilo (razlogov je lahko vec, ni pa receno da kaj skripa v vezi) in life goes on... Zakaj bi unicila svojo vezo, samo zaradi tega, ki v konci fazi itak ni nic takega??? Tega sploh ne stekam... Da se ne bomo narobe razumel. Nikakor ne odobravam namernega varanja. Absolutne ne. Ampak govorim o kaksnem skoku cez plot, za katerega ne more noben clovek na tem svetu trdit, da se to pac njemu ne more zgodit... Lahko se, lahko se ne. Tega ne more noben vedet. Se prevec stvari se nam v zivljenju dogaja. In ce bi kdo lahko za 100% bil preprican, da se pa to njemu ne more zgodit, je to tist, ki bi recimo bil izoliran od ostalega sveta... V popolni karanteni... Ne recem zdej da pac vedno pride do varanja, ampak nikoli ne mores dat roke v ogenj, da se to ne more zgodit. In ce pac slucajno kdaj pride do tega, ste zaradi tega pripravljeni pustit partnerja, kljub temu, da se drugace odlicno razumete in v vasi veze vse klapa??? Dvomim. Oz ja, nekateri ja, ampak jaz osebno v tem ne vidim smisla... Potem lahko cel life skacemo iz ene veze v drugo... Ker samo eden je ta oz. je redek, ki se z njim tako dobro ujamemo in se z njim razumemo. In zakaj bi potem sli stran??
|
|
|