Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 14.10.2006 14:49:40
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura se strinjam, ne moreš nikakor vsega postaviti v isti koš....ker so seveda posledice različne. in glede na to kako odzvanja vest v tvoji glavi.... Superca, me veseli, da le lahko pridemo skupaj najbolj pa se mi dopade tvoj zadnji stavek! Se trudim vedno in v vsaki situaciji se spomniti le tega. Krije mnoge tajne v razumevanju in nerazumevanju
|
|
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 15.10.2006 8:25:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Mišek bravo za post s prejšnje strani Pri varanju je pač odvisno, kaj postaviš v ospredje, sebe ali družino. Narcisoidne osebe postavijo sebe v center sveta in takrat ne moremo zagotovo trditi, da takšna oseba ne bo prevarala. Še posebej, če upoštevamo dejstvo, da so za vse krivi drugi. Kdor ima zavest o konceptu družine malo bolj razdelano bo te verjetno storil dosti težje ali pa tega sploh ne bo storil. Da ne dolžim, v svojem življenju sem imel dve resni zvezi in samo z dvema ženskama sem bil spolno aktiven. Čeprav ne morem zagotovo reči kako se bo ta deficit pokazal čez kakšnih 5-10 let. Zaenkrat je pač kot je ;)
|
|
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 15.10.2006 8:36:51
|
|
|
|
Primoza
|
No, lepo povedano o razlogih, ampak v bistvu je človek precej egocentrično bitje in tudi to je lahko razlog za nevaranje. Si kar si in delaš kar delaš in se gledaš vsak dan. Tako da je družina bolj slab izgovor za izogibanje varanju. Po mojem je cel kup ljudi ki še nimajo družine in ki ne varajo. To je tako kot zamujanje, nekateri bi zamudili pa če imajo zmenek 5 minut stran in na voljo 24 ur časa za prihod.
|
|
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 15.10.2006 12:22:29
|
|
|
|
karmy
|
jaz se strinjam z zahijem.. z vsem kar je napisal.... pol sem tud jzt naivna tud prav
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 16.10.2006 9:25:55
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmy jaz se strinjam z zahijem.. z vsem kar je napisal.... pol sem tud jzt naivna tud prav Aja.. dobro jutro everybody...
|
|
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 16.10.2006 9:31:42
|
|
|
|
Anonimen
|
heej zahi, a se kr vstrajas na tej temi? kaj, a se bomo dons spet dajal...hehe
|
|
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 16.10.2006 9:37:59
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka heej zahi, a se kr vstrajas na tej temi? kaj, a se bomo dons spet dajal...hehe lahko se dajate kukr hočete jaz še zmeraj ne bom prevaral moje ljubice
|
|
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 16.10.2006 9:41:37
|
|
|
|
Anonimen
|
pa sej te noben ne sili v to...
|
|
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 16.10.2006 9:43:39
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka pa sej te noben ne sili v to... saj me niti ne more.. problem je bil v tem, da ste govorile, da se to pač zgodi.. in da na to ne moreš vplivat na srečo (ali na žalost za nekatere) pa ni tako.. lahko se kontroliraš.. delaš stvari, katere hočeš.. in nič drugega..
|
|
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 16.10.2006 9:55:41
|
|
|
|
Anonimen
|
ne bom se zdele vec spuscala v to, ker smo spet na zacetku...pa loh se 30 strani naklofamo...pa bomo spet na istem... pa Zahi se zdej nisi dojel, kaj smo ti hotl povedat nvm
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?