vanja_1 -> Januarke (15.8.2004 9:01:03)
|
Helou zmedica :) Nič še ne vem glede spola, mam pa občutek da bomo dobili fantka (me res zanima kaj se bo vidlo na morfologiji). Morfologijo bom mela nekje čez 5 tednov, tak da bom morala radovednost še malo tešit. Glede bušija pa je tak...pred nosečnostjo sploh nisem mela trebuha in se mi tak malo, ampak res malo že pozna (zjutraj), medtem ko pa zvečer je pa že malo večji...saj veš, hrana pa take stvari, pa trebušček malo napihnejo. Jaz bi se že rada kazala s trebuščkom, pa bom morala še malo počakat. Kljub temu, da se mi še dosti kaj ne vidi, pa skoraj nobenih hlač in kril ne morem več oblečt. Sem na bolniški in se tako ne rabim preveč obremenjevat s tem kaj oblečt, sem večino časa v trenerki, ampak počasi bo pa treba it v šoping pa kaj malo širšega v pasu nabavit. Pikice še nič ne čutim, vsaki dan tak vneto čakam, kdaj bo kaj, pa mislim da še nič ni. Sicer se mi tu pa tam zdi da čutim take metuljčke, samo kaj ko potem ne vem ali je to to, ali pa gre za vetrove. Zmeda piši kaj in povej od kod si... Lep pozdravček vsem, Vanja
|
|
|
|