KATI321 -> RE: Mačke...43.dan(Š) (13.10.2006 7:44:35)
|
Dobro jutro! Ja Cukerček, se splača včasih brez slabe vesti prekršit. Zadnje čase postajam tudi jaz taka. Včeraj naprimer, zjutraj se hvalim kako bom dopildne jedla samo jabolka, potem pa moram nujno kupiti kruh za domov. V pekarni sem dobila še vročega. Kaj človek stori ko ti v pisarni, 30 cm od tebe iz vrečke diši vroč, pravkar pečen kruh? Zraven imaš pa še pravkar kupljen sir za kosilo. Dostikrat sem karakter in če rečem ne je ne, včeraj nisem bila in ne me vprašat, kako je je po enem mesecu v službi pasala malica - kos kruha in rezina sira. No, popoldne je bilo pa po planu. Pa tudi za jutri vem da se bom pregrešila. K sreči so OH in lahko ješ sladko - grem na čago in tam verjetno bo kaj sladkega. Čeprav nisem ljubitelj sladkarij, občasno paše kaj. Kar pa se tiče rujne kaplice oz. alkota na splošno, pa pri meni ni problem, ker tako ali tako hudo redko kdaj kaj spijem, vode pa nikjer ne manjka. Gaziranih pijač ne pijem, namesto soka pa si vseeno raje privoščim kos peciva. Žal sem čudak, pa kaj čem. Kaj pa danes - dopoldne jabolka, v pekarno več ne grem, popoldne pa radič in krompir. Če bo še kaj zraven pa ne vem. No lepo se imejte in če bom imela kaj sreče, da doma pridem do računalnika se vam čez vikend javim. Sicer pa sem se tako danes razpisala čez vse razumne meje. Lepo se imejte in čimveč sonca vam želim.
|
|
|
|