|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   BOLNIŠKA
12.10.2006 9:17:38   
MAM05
Vse tiste, ki ste bile v prvi user posted image  na bolniški, ali ste bile tudi v drug in zakaj? Zanima me, kako so to sprejeli v službi? Jaz sem bila v prvi user posted image  od 5 m naprej, ker sem imela zaradi pritiskov službe probleme in v drugi tudi slučajno ne mislim misliti na njih ampak na mojo pikico.Nisem še user posted image , ker se vam nameravam kmalu pridružitiuser posted image  se malo informiram.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: BOLNIŠKA
12.10.2006 12:57:49   
BLAŽIKA
Mene je moja g. takoj dala v bolniško, ko sem bila noseča, ker delam z kemikalijami in tudi ko bom v drugo noseča bom ziher šla, ker so ti hlapi preveč nevarni in tudi po mnenju komisije sem imela vso pravico. V službi pa niso komplicirali, ker tako samo vedo kakšna je situacija in da zna biti nevarno, posebaj čez zimski čas.

(odgovor članu MAM05)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.10.2006 16:11:15   
2 Sraki
Baje greš v drugo veliko lažje prej v bolniško, kot pri prvi nosečnosti. Pa tudi komisija menda manj komplicira.

Nič se bat, vse se bo lepo uredilo, vidva samo tisti user posted image  zrihtajta!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.10.2006 19:12:22   
smotka lonib
Jaz sem bila pri obeh nosečnostih (ki sta mi uspeli)  na bolniški zaradi več spontanih splavov in zaradi predležeče posteljice (imela sem jo zelo nizko) oziroma tudi zdej ko sem spet noseča (pričakujemo 3. otroka) sem na bolniški zaradi istih vzrokov.

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.10.2006 19:42:58   
tanjaDi
jaz sem bila v prvi nosečnosti doma od drugega meseca naprej, najprej da imam salmonelo, pol močen prehlad in na koncu sem ugotovila da sem noseča. Doma pa sem bila zaradi hude slabosti, non stop bruhanje do šestega meseca pol pa fulll slabost dokler nisem rodila. Bila sem na infuziji zaradi -5 kg, pol še v kliničnem, v glavnem katastrofa....

zdaj v drugi nosečnosti pa sem prav tako doma že kmalu od začetka ponovno bruhanje......

ponavlja se mi isto....zdaj sem 11t in shujšala -4kg, kmalu bom mogla spet na infuzijo user posted image
ginekolog je že v torek hotel da ostanem, pa sem mu povedala da zaradi sina ne bo šlo, ma če ne bo šlo na boljše bom morala it user posted image

v službi kaj čejo komplicirat, sej ni da hočem bit doma, to je treba razumet, pač nimamo vsi lepe nosečnosti.....

jaz se niti najmanj ne počutim v devetih nebesihuser posted image  kot nekatere. pač tako je, moje telo ne sprejema tujek v telesu in se mu močno upira, tako so mi razložili dr.

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.10.2006 20:06:04   
smotka lonib
TanjaDi! Zelo mi je hudo zate,ko to preživljaš. Meni je bilo slabo pri prvem in drugem otroku. Zdej pri tretjem mi je tudi slabo ( še bolj kot pri prejšnih), pa še malo bruham. Nekje sem brala, da pri ti pri naslednji nosečnosti ni več tako slabo, pa ni res.Saj si samo delno predstavljam, kako je, če bruhaš, ne morem si pa predstavljati tebe, ko zraven hujšaš namesto, da bi se lepo počasi redila. Srčno upam, da se ti bo stanje popravilo.

(odgovor članu tanjaDi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.10.2006 8:20:32   
tanjaDi
lonib....hvala za razumevanje

ne vem če si kdaj zasledila, ma jaz poznam dosti punc, ki so postale mamice in tiste ki so trenutno noseče....vse so oz. zdaj preživljajo fulll lepo nosečnost brez nobenih težav in niti najmanj ne verjamejo da je nekomu lahko tako slabo.
To me fulll moti, ker vse me gledajo z unimi očmi....ah ta glumi (igra) kao samo da je na bolniški.

Veš kako bi jih počla!!!!!!! Ker niti najmanj si ne predstavljajo kako ti je lahko hudo in kaj vse moremo preživljat.

Aja, pa še nekaj, jaz sem si kupila pred kratkim revijo nosečnost v kateri piše, da če ti je bilo v prvi nosečnosti slabo, ti bo v drugi še slabše user posted image

Pa lep pozdrav user posted image

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.10.2006 8:34:34   
najina pikica*
jst sm sicer celo nosečnost delala.vendar punce,če morate na bolniško zaradi takh in drugačnih problemov,brez slabe vesti najprej pomislite nase in na bitjece,ki ga nosite in se ne obremenjujte,kej bodo rekli v službi....lepo nosečnost vam želim....

(odgovor članu MAM05)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?