|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ivf in bolniška
12.10.2006 7:21:59   
Anonimen
pozdravljene punce!

Pred menoj je IVF postopek. V petek grem po zdravila v Italijo. Vendar se mi pojavlja eno vprašanje in sicer kako povedati v službi, da me nekaj časa nebo in bom na bolniški. Tudi ne vem kako dolgo bom na bolniški pri punkciji in potem pri transferjuuser posted image . Prosim, če mi lahko poveste kaj ste ve povedale  v službi oz. kako ste to razložile. Seveda pa nebi rada, da bi vsi vedli, da grem na postopek.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ivf in bolniška
12.10.2006 7:40:48   
Anonimen
user posted image  Midva z mozem sva imela enak primer,ne jaz,ker ne hodim v sluzbo,ampak moz.Kadar koli me je peljal v Ljubljano(to je bilo velikokrat,4 leta)je prosil za dopust ali prost dan.Nazadnje mu je bilo ze nerodno,zato sva se odlocila,da glavnemz sefu pove zakaj se gre.Ko mu je vse poveda(SAMO NJEMU) je naletel na veliko razumevanja.Od takrat nima vec problemov in lahko vzame proste dneve kadar to potrebujeva.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
12.10.2006 9:53:29   
kapica
Jaz sem imela in imam se vedno isti problem. Pri laparo sem rekla da imam neke ciste ki jih je treba odstranit, pri postopku sem vzela en teden dopusta, za drug teden pa sem rekla da se vedno nekaj ni v redu in morem pocivat. Ko bom naslednjic spet v bolniski zaradi ivf, bom rekla samo da se ne pocutim dobro, da so spet nekaj nasli al pa kaj takega. Saj vec jim pa ni treba vedet. Je bilo pa v redu, sodelavke niso nic vec sprasevale, samo so vprasale ce sem spet v redu. Pa najboljse je po telefonu poklicat in se javit v bolnisko, tisti dan ko jo nastopis, ceprav ti ze prej ves. Tako se izognes vprasanjem od sefa, pa ti ne bo treba veliko lagat.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.10.2006 11:13:04   
GoYa
Če ne boš imela kakšni težav z reakcijo na zdravila in bolečin po punkciji, lahko hodiš brez problemov v službi in nisi nič na bolniški. Odsotna si samo takrat, ko imaš punkcijo in transfer. Odvisno je iz katerega kraja si in ali se moraš vozit na te posege. Če si pri Rešu je fajn, ker ti vse UZje dela zgodaj zjutraj, tako da niti v službo ne zamudiš. Punkcija in ET pa tudi ne trajata ne vem kolko časa.
V službi pa ti ni treba nič povedati. Konec koncev lahko rečeš, da greš k zobozdravniku, ker imaš težave z enim zobom in ti ga mora poštimat.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.10.2006 15:18:39   
saša80
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Jaz sem imela in imam se vedno isti problem. Pri laparo sem rekla da imam neke ciste ki jih je treba odstranit, pri postopku sem vzela en teden dopusta, za drug teden pa sem rekla da se vedno nekaj ni v redu in morem pocivat. Ko bom naslednjic spet v bolniski zaradi ivf, bom rekla samo da se ne pocutim dobro, da so spet nekaj nasli al pa kaj takega. Saj vec jim pa ni treba vedet. Je bilo pa v redu, sodelavke niso nic vec sprasevale, samo so vprasale ce sem spet v redu. Pa najboljse je po telefonu poklicat in se javit v bolnisko, tisti dan ko jo nastopis, ceprav ti ze prej ves. Tako se izognes vprasanjem od sefa, pa ti ne bo treba veliko lagat.

ej to je ap tako kot bi jaz napisala.. tut sama sem rekla da imam ciste ko sem šla na laparoskopijo... nočem v službi nobenemu kaj razlagat, ker ljudje so preveč zahrbtni in nekateri ti privoščijo, čeprav se delajo drugačne..tako da js nobenemu nisem povedala

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.10.2006 21:00:45   
majrim
user posted image user posted image user posted image zakaj pa ne poveš po pravici v službi?? a ni to nekaj najlepšega za žensko?? v končni fazi pa bolniške niti ne potrebuješ...je pa res,da je odvisno pri komu boš to delala?!vso srečo!!!!!!

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?