trgovine-Graz - pomoč (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

Nataska -> trgovine-Graz - pomoč (13.8.2004 14:06:33)

Helo!

Septembra grema s fantom v Graz, po voziček, avtosedež, jajčko, cote... Pa me zanima kje je še kaka druga trgovina kot Toys'R'Us? Pa če mi še poveste kje približno je, bi blo pa sploh super. Hvala

Lp vsem

Anonimen -> trgovine-Graz - pomoč (13.8.2004 14:33:30)

Toys'r'us je v centru west, tam je tudi H&M. Center west pa je tam kot ikea, tako da če se držiš zmeljevidka v ikeinem katalogu ne moreš zgrešit.
lp,:fis:

filipinka -> trgovine-Graz - pomoč (13.8.2004 19:29:06)

Svetujem ti, da se ustaviš tudi v Seiersbergu, tam imaš C&A, H&M, ... kjer boš našla fina oblačilca. Prav se imenuje Shoping center Seiersberg, ko se bosta peljala po avtocesti iz Šentilja boš videla izvoz.
Za voziček, jajčko,...pa je edino Toys, ki je po avtocesti naprej, zraven Ikee.
Vse je enostavno najti.
Uživajte pri nakupovanju!
V. in :duda:

MAR82 -> RE: trgovine-Graz - pomoč (22.2.2008 18:38:49)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

MAR82 -> RE: trgovine-Graz - pomoč (22.2.2008 18:39:46)

alo oktoberčica si kje

frutka_ -> RE: trgovine-Graz - pomoč (22.2.2008 20:21:38)

• Nataska danes sem bila v Toysu in ti iz prve roke lahko povem, da so nekatere stvari celo dražje. Recimo Quinny Buzz ima ceno 499EUR!!! Brez vsega!

• Zares poceni oblačila lahko dobiš v KIK textilu. H&M je gori tudi dražji.
  • Od notranje opreme (previjalna, postelja, posteljnine, brisače ipd.) ti priporočam edino IKEO v Grazu. Tam so konkurenčni in celo pod ceno v primerjavi z našimi cenami. Ostalo pa je drago!

Če boš redno spremljala akcije po otr. trgovinah v SLO boš gotovo našla kaj ugodnega tudi tukaj.
Jaz sem recimo za avtosedež od 15-36kg/Maxi Cosi (taboljši sedež) dala v BC akciji 99EUR, medtem ko so cene teh enakih po 140EUR.

Redno čekiraj cene in spremljaj akcije pa ustavi  se v MB v Europarku ali pa v BC na Tržaški (tudi velika trgovina Pikapolonica je tam) ali v kakšni trgovini z lepimi otroškimi oblačili; Zara, Okaidi in ti ne bo žal.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Stran: [1]