Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vsem ki so napovedali punčko 11.10.2006 20:09:12
|
|
|
|
Tejči
|
Meni je G prvič povedala, da bo deklica točno 1 mesec pred porodom. Sem pa na UZ sama točno videla žemljico..ta UZ imam tudi posnet na kaseti in še sedaj bi ti točno znala pokazat, kje se vidi lulika
|
|
|
|
RE: vsem ki so napovedali punčko 11.10.2006 20:10:51
|
|
|
|
sato
|
Meni je G prvič povedala, da bo deklica točno 1 mesec pred porodom. Pri meni tudi . Mali pa je takoj pokazal svoje "bogastvo".
|
|
|
|
RE: vsem ki so napovedali punčko 11.10.2006 20:24:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri meni je najprej napovedala punčko približno v 6. mesecu nosečnosti. V naslednjem mesecu je pa ta punčka pokazala svojega lulčka in je ratala fantek.
|
|
|
|
RE: vsem ki so napovedali punčko 11.10.2006 20:50:21
|
|
|
|
Ro-La
|
tak kot se je pri nas videlo....ne morš zgrešit
|
|
RE: vsem ki so napovedali punčko 11.10.2006 21:02:38
|
|
|
|
lelaval
|
Moja najmlajša pa še 10 ur pred porodom ni hotela pokazat spola. Jaz pa sem že celo nosečnost bila tako firbčna, pa sem vedno spraševala, a glej jo frklo, si jo je skrivala.
|
|
RE: vsem ki so napovedali punčko 11.10.2006 23:33:05
|
|
|
|
sonchica
|
men je pa cel čas govoril da je punčka in še povdaro je da se v 6 - 7 mescu fajn vidi in da je ziher punčka ! in sma nakupila vse rozana oblačila dobila pa sma fantka jupiiiiiiiiiiiiiiiiii sen bla vesela sen si ful želela sinka !
|
RE: vsem ki so napovedali punčko 12.10.2006 0:36:40
|
|
|
|
kofetek2010
|
v 20.t je G rekel, da je in v 22.t na 3DUZ je še vedno bila in je še danes
|
|
|
|
RE: vsem ki so napovedali punčko 12.10.2006 7:10:09
|
|
|
|
Tiamo
|
meni je v 5 m. na UZ videl , pa potem v 7. m in potem je na svet prišla res .
|
|
|
|
RE: vsem ki so napovedali punčko 12.10.2006 8:58:01
|
|
|
|
Ninica
|
tudi meni so napovedali punčko. nekje v 32. tednu mi je rekel da bolj kaže na punčko, nato mi je en UZ še naredil v 37. tednu in takrat se je res lepo videla "žemljica". Tako, da nam je še potem naredil eno slikico z žemljico Zdaj pa mamo punčko
|
|
RE: vsem ki so napovedali punčko 12.10.2006 9:07:39
|
|
|
|
Andra
|
Meni so vsi rekli, da bo punčka. Še en dan pred porodom, so mi delali UZ in je G trdil, da bo punčka. Tudi, ko sem rojevala in je bila zunaj že glavica, je babica rekla, kakšna lepa punčka bo, ker ima tako dolge trepalnice...ja rodila sem FANTKA!!!
|
|
|
|
RE: vsem ki so napovedali punčko 12.10.2006 9:20:13
|
|
|
|
brundi
|
No ,ko tkole berem da se še proti koncu zmotijo glede spola,sem začela že sama tuhtat če res drži kar je rekla dohtarca..,pr nas mamo že, zdaj pa naj bi še enga pokazal-bolj kot ne..-to mi je rekla v13 tednu na nuhalni-in jaz sem to vzela kr za "zdravo i gotovo"zdej mam pa v 21 še pregled pa me RES ima, da bi kr vprašala če se je kej zmotla ko je blo še bolj zgodaj..kaj vem..ker jz mam pa občutek m,da zna bit !!
|
|
|
|
RE: vsem ki so napovedali punčko 12.10.2006 10:57:10
|
|
|
|
x_srečka_x
|
Meni so trije različni G napovedali Pa so me nektaeri že hecali da je fantek, ker imam tak trebuh. Bi bilo hecno če bi se res rodil fantek ker sem imela cunjice vse roza. Na pa je bila punčka
|
|
|
|
RE: vsem ki so napovedali punčko 12.10.2006 11:13:25
|
|
|
|
mml
|
Že na nuhalni svetlini v 13.T je G rekla, da bo (to je bilo glede na smer spolovila), v 16. T se ni videlo, ampak je bila tudi v 20.T (tu se je pa že videlo, kar se mora videt ), pa v 26. in 32 in tudi danes je še vedno (čeprav občasno kdo vpraša "a je fantek?", sploh kadar je povsem v roza ali pa ima oblečeno krilo )
|
|
RE: vsem ki so napovedali punčko 12.10.2006 11:26:07
|
|
|
|
katarina2004
|
Nama so ze na nuhalni zatrjevali, da je na morfologiji na vseh pregledih mi je ginekolog zatrjeval, da je . No in mi 2 sva vse veslo nakupovala v roza barvi se razume . No dva tedna pred rokom, ko sem odšla na prvi pregled v porodnišnico mi pa pravi ginekolog nič se ne bojte tega lulčka bomo pa ja spravili ven!! Ta stavek ne bom pozabila nikoli, ker sem si tako želela fantka in res dobili smo našega sončka Lukca...Upam, da me tudi pri drugi nosečnosti preseneti .
< Sporočilo je popravil katarina2004 -- 12.10.2006 11:27:25 >
|
|
|
|
RE: vsem ki so napovedali punčko 12.10.2006 20:25:12
|
|
|
|
Anonimen
|
V 24.t mi je g. napovedal potem pa še en teden pred porodom, tudi in res je prišla Klara! Pa tudi po tistih testih naših babic mi je rezultat vedno prišel več kot 60% za punčko. Fantke velikokrat zamenjajo za punčke, sploh ker so moda nespuščena in izgledajo kot žemljica. In če leži še pod takim kotom, da se lulček skrije za kako senco, je fantek hitro razglašen za punčko. Kadar pa napovejo fantka, je pa ob rojstvu v 95% res fant!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.10.2006 8:50:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?