|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vsem ki so napovedali punčko
11.10.2006 20:02:58   
EnjA
Ali G ni videla lulčka, oz.na podlagi česa so vam napovedali deklico? Meni je G rekla, da lulčija ni videti in da bo vrjetno user posted image , nisem pa nič videla da bi bilo kaj podobno žemljiciuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vsem ki so napovedali punčko
11.10.2006 20:09:12   
Tejči
Meni je G prvič povedala, da bo deklica točno 1 mesec pred porodom. Sem pa na UZ sama točno videla žemljico..ta UZ imam tudi posnet na kaseti in še sedaj bi ti točno znala pokazat, kje se vidi lulikauser posted image   

(odgovor članu EnjA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.10.2006 20:10:51   
sato
Meni je G prvič povedala, da bo deklica točno 1 mesec pred porodom.
  Pri meni tudi user posted image . Mali pa je takoj pokazal svoje "bogastvo".

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.10.2006 20:24:21   
Anonimen
Pri meni je najprej napovedala punčko približno v 6. mesecu nosečnosti. V naslednjem mesecu je pa ta punčka pokazala svojega lulčka in je ratala fantek. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sato)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
11.10.2006 20:50:21   
Ro-La
tak kot se je pri nas videlo....ne morš zgrešituser posted image

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

(odgovor članu EnjA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.10.2006 21:02:38   
lelaval
Moja najmlajša pa še 10 ur pred porodom ni hotela pokazat spola. Jaz pa sem že celo nosečnost bila tako firbčna, pa sem vedno spraševala, a glej jo frklo, si jo je skrivala. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Ro-La)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.10.2006 23:33:05   
sonchica
men je pa cel čas govoril da je punčka in še povdaro je da se v 6 - 7 mescu fajn vidi in da je ziher punčka ! in sma nakupila vse rozana oblačila user posted image dobila pa sma fantka user posted image jupiiiiiiiiiiiiiiiiii sen bla vesela sen si ful želela sinka !user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.10.2006 0:36:40   
kofetek2010
v 20.t je G rekel, da je user posted image  in v 22.t na 3DUZ je še vedno bila user posted image  in je še danes user posted image

user posted image

(odgovor članu sonchica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.10.2006 7:10:09   
Tiamo
meni je v 5 m. na UZ videl user posted image , pa potem v 7. m user posted image  in potem je na svet prišla res user posted image .

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.10.2006 8:58:01   
Ninica
tudi meni so napovedali punčko. nekje v 32. tednu mi je rekel da bolj kaže na punčko, nato mi je en UZ še naredil v 37. tednu in takrat se je res lepo videla "žemljica". Tako, da nam je še potem naredil eno slikico z žemljicouser posted image
Zdaj pa mamo punčkouser posted image user posted image

LP, Ninica

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.10.2006 9:07:39   
Andra
Meni so vsi rekli, da bo punčka. Še en dan pred porodom, so mi delali UZ in je G trdil, da bo punčka. Tudi, ko sem rojevala in je bila zunaj že glavica, je babica rekla, kakšna lepa punčka bo, ker ima tako dolge trepalnice...ja rodila sem FANTKA!!!

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.10.2006 9:20:13   
brundi
No ,ko tkole berem da se še proti koncu  zmotijo glede spola,sem začela že sama tuhtat če res drži kar je rekla dohtarca..,pr nas mamo user posted image  že, zdaj pa naj bi še enga pokazal-bolj kot ne..-to mi je rekla v13 tednu na nuhalni-in jaz sem to vzela kr za "zdravo i gotovo"zdej mam pa v 21 še pregled pa me RES  ima, da bi kr vprašala če se je kej zmotla ko je blo še bolj zgodaj..kaj vem..ker jz mam pa občutek m,da zna bit user posted image !!

(odgovor članu Andra)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.10.2006 10:57:10   
x_srečka_x
Meni so trije različni G napovedali user posted image
Pa so me nektaeri že hecali da je fantek, ker imam tak trebuh. Bi bilo hecno če bi se res rodil fantek ker sem imela cunjice vse roza. Na pa je bila punčka user posted image

(odgovor članu brundi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.10.2006 11:13:25   
mml
Že na nuhalni svetlini v 13.T je G rekla, da bo user posted image  (to je bilo glede na smer spolovila), v 16. T se ni videlo, ampak je bila user posted image  tudi v 20.T (tu se je pa že videlo, kar se mora videtuser posted image ), pa v 26. in 32 in tudi danes je še vedno user posted image  user posted image  (čeprav občasno kdo vpraša "a je fantek?", sploh kadar je povsem v roza ali pa ima oblečeno krilo user posted image )

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 14
12.10.2006 11:26:07   
katarina2004
Nama so ze na nuhalni zatrjevali, da je user posted image  na morfologiji user posted image  na vseh pregledih mi je ginekolog zatrjeval, da je user posted image .  No in mi 2 sva vse veslo nakupovala v roza barvi se razume user posted image . No dva tedna pred rokom, ko sem odšla na prvi pregled v porodnišnico mi pa pravi ginekolog nič se ne bojte tega lulčka bomo pa ja spravili ven!! Ta stavek ne bom pozabila nikoli, ker sem si tako želela fantka in res dobili smo našega sončka Lukca...Upam, da me tudi pri drugi nosečnosti preseneti user posted image  user posted image .

< Sporočilo je popravil katarina2004 -- 12.10.2006 11:27:25 >

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 15
12.10.2006 11:29:35   
Kalina
G:o zemljica je!

user posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu katarina2004)
Neposredna povezava do sporočila: 16
12.10.2006 20:25:12   
Anonimen
V 24.t mi je g. napovedal user posted image potem pa še en teden pred porodom, tudi user posted image in res je prišla Klara!
Pa tudi po tistih testih naših babic mi je rezultat vedno prišel več kot 60% za punčko.

Fantke velikokrat zamenjajo za punčke, sploh ker so moda nespuščena in izgledajo kot žemljica. In če leži še pod takim kotom, da se lulček skrije za kako senco, je fantek hitro razglašen za punčko.
Kadar pa napovejo fantka, je pa ob rojstvu v 95% res fant!

(odgovor članu Kalina)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   [Brisano sporočilo]
13.10.2006 8:50:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?