pika79 -> RE: dr.Reš (12.10.2006 18:11:25)
|
Mirjam, Pika...si ti šla pol delat,ko si ugotovila,da si noseča?? HM, ja ubistvu, Jaz sem bila na bolniši 5 dni pred punkcijo (3 delnovni dnevi) in 7 delovnih dni po ET (ET sem imela na petek). Potem ko sem zvedela sem bila še dva dni doma. 10 dni po ET to je bil 2.10. sem v laboratoriju dala vodo in je bil rezultat poziviten, šla sem do svoje zdravnice in je rekla da sem lahko na bočniški še ne vem enih 10 dni ker potem bi morala na komisijsko (1 mesec). Tako sem v 2.10 in 3.10. ostala doma. 3.10. pa sem klicala turi Reša in je rekel, da ni problema če hodim v službo, pa tudi moja osebna ginekologinja je rekla da to ni problem če se ok počutim. Potem sem šla 4.10. v službo in mislim, da je vse ok. Kadar sem bolj utrujena grem po službi kar domov spat, to precej pomaga. Če te še kaj zanima kar vpašaj,.. Kar se tiče REŠA se pa strinjam je najboljši zdravnik, kadar je zares hudo ti pomaga (po punkciji sem zaradi stresa pomojem skoraj skupaj padla in mi je res zelo pomagal). Zame je car, če bi se še enkrat odločila za postopek bi šla k njemu. Tudi Andy je pri njem uspelo, tko da jaz mu 100% zaupam. Je pa res, da je včasih zelo strog, tudi jaz na začetku nisem bila prepričana če naj se odločim zanj, se mi je zdel tko grob, enkrat me je tudi nadrl (verjetno upravičeno, sem doma pozabila ene papirje),.. no pa lepo se imejte punce,.. pa, pa
|
|
|
|