Naprava za zaznavanje dihanja Angelcare AC301-R (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

kely -> Naprava za zaznavanje dihanja Angelcare AC301-R (11.10.2006 14:23:22)

Odločujem se za nakup te naprave, pa me zanima, če jo katera že ima in kako je z njo zadovoljna. Kakršnakoli informacija mi bo prišla zelo pav!

Anonimen -> RE: Naprava za zaznavanje dihanja Angelcare AC301-R (11.10.2006 16:06:27)

Meni so rekli, da naj takšnih naprav raje ne kupujem, ker znajo večkrat lažno piskat in da jih lahko kaj zmoti. JAz bi verjetno bila vedno v šoku, ko bi to piskalo. Pa bi me še bolj bilo strah.

Zdaj kako je pa s točno to napravo, pa ne vem.

Mislim, da je to tja vržen denar[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] - moje osebno mnenje.

StBarbara -> RE: Naprava za zaznavanje dihanja Angelcare AC301-R (11.10.2006 16:20:32)

Sicer ne poznam te naprave, ampak meni se zdi brez veze. Večinoma otroci normalno dihajo.
Naj me katera popravi, če se motim.

Tiamo -> RE: Naprava za zaznavanje dihanja Angelcare AC301-R (11.10.2006 16:23:40)

kolikor vem je najbolj uporabna pri nedonošenčkih...jo pa na MON-u ena prodaja za 15000 sit je pa nova.

Seven* -> RE: Naprava za zaznavanje dihanja Angelcare AC301-R (11.10.2006 17:10:18)

Moja Ema je bila do 4 ure po porodu cisto normalen otrok, nakar je prenehala dihati. Ce je ne bi ravno pregledoval pediater, bi umrla. Sama bi napravo kupila se enkrat, ze zaradi zivcev, ki stanejo vec kot karkoli drugega. :) Pri porodu ni bilo NOBENIH zapletov.

Imam pa BabySense napravo, Angelcare-a ne poznam. Do zdaj je piskala samo enkrat lazno, pa se to zaradi tega, ker je tamala zlezla cisto na drugi konce posteljce, jaz pa sem bila prelena, da bi instalirala se en dodatek, ki se uporablja za vecje dojencke, ki ze lomastijo po posteljci v spanju.

Meni se zdi, da starsi kupimo dosti vec drugih neumnosti..

mika -> RE: Naprava za zaznavanje dihanja Angelcare AC301-R (11.10.2006 17:20:29)

ze zaradi zivcev, ki stanejo vec kot karkoli drugega. :

Točno zato, bom jaz pri naslednjem otroku to zadevo zagotovo kupila. Naša je tako močno polivala, da ji je šlo ven skozi nos in usta . Zato sem jo imela vedno pri sebi in to tako, da je njen obrazek bil v liniji z mojim, ker me je bilo strah, da se ne bi zbudila, ko ji je vrglo ven in bi spala v posteljici. Še pediatrinja mi je rekla, da naj spi z mano, bognedaj, da bi jo pa dala spat v svojo sobo. Žal  nisem vedela, da obstaja takšna zadeva.

gajja -> RE: Naprava za zaznavanje dihanja Angelcare AC301-R (11.10.2006 19:19:26)

meni je kolegica priporočila ravno Angelcare in sem ga nabavila. Sama še pričakujem porod, tako da nimam izkušenj. Njen malček je star eno leto in pravi, da je z napravo izjemno zadovoljna, ker je bolj mirna. Do zdaj ji tudi še ni piskal po nepotrebnem.

Sibil_ -> RE: Naprava za zaznavanje dihanja Angelcare AC301-R (11.10.2006 19:43:44)

Jaz sem ga tudi imela in zdaj ga bom spet kupila.Je zlata vreden, vsaj po moje.
Sicer je meni piskal samo enkrat, pa sem malega po glavici pobožala in je takoj nehalo.Ampak že za tisto enkrat se je splačalo dat ta denar, da ne govorim o  mojih živcih.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Jaz priporočam Angelcare,LP,
Sibil[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]

Lianna -> RE: Naprava za zaznavanje dihanja Angelcare AC301-R (11.10.2006 19:56:53)

IZVIRNO SPOROČILO: StBarbara

Sicer ne poznam te naprave, ampak meni se zdi brez veze. Večinoma otroci normalno dihajo.
Naj me katera popravi, če se motim.

Ja recimo da normalno dihajo. Ampak na žalost ne vsi. In ta naprava preprečuje smrt v zibki, ki se ne pojavlja samo pri novorojenčkih.

anajmad -> RE: Naprava za zaznavanje dihanja Angelcare AC301-R (11.10.2006 21:42:16)

Mi ga imamo. Imam obe plošči v posteljici. Vsak teden sprobam,če kej piska,ker odkar smo doma še na srečo ni piskalo. Me je pa prosneto prestrašilo,ko sva bile v porodnišnici (tri dni preden sva šle domov),je začelo piskati,ker je Ula kar pozabila dihati.
Ne vem StBarbara,če je brez veze. Če ima otrok probleme (prezgodaj rojen,ali tako kot Ema od Seven)ga ni dnarja,da ne bi kupil takšne stvari. Mislim,da smo preveč hudega dali skozi,da bi zaradi ene banalnosti lahko izgubili otroka.

MaminSonček -> RE: Naprava za zaznavanje dihanja Angelcare AC301-R (17.8.2011 17:36:01)

Ojla, a katera pozna napravo od Tomy - Movement sensor pad tsp500; ki se ga dobi v Babycentru kot darilo ob nakupu njihove varuške??? A je ta podloga tut za dihanje al sam gibanje? Sej je mogoče banalno sam, enostavno več nisem pametna kaj je kaj :S Za AngelCare vem za to pa nisem sigurna.  Vsakega odgovora bom vesela. Tnx v naprej.

Agnes27 -> RE: Naprava za zaznavanje dihanja Angelcare AC301-R (22.8.2011 9:48:57)

Jaz sem kupila varuško Angelcare AC401, ki ima tudi te blazine za kontrolo dihanja. Pa je 2 v 1.
Uporabljati začnem decembra tak da ne vem kako je učinkovito ampak menda tale AngelCare pohvalijo.

Anonimen -> RE: Naprava za zaznavanje dihanja Angelcare AC301-R (22.8.2011 12:48:24)

MaminSonček ... tale naprava za zaznavanje dihanja je dejansko naprava za zaznavanje gibanja, ker to v bistvu zazna mikro premike otroka pri dihanju. Naprimer če v posteljici s tem senzorjem globoko spi otrok, ki je na videz povsem negiben, le diha skoraj neopazno, se naprava ne bo sprožila, če pa otrok neha dihat, tudi teh mikro premikov ni več in naprava se oglasi.

Mi imamo AC in smo zelo zadovoljni!

S* -> RE: Naprava za zaznavanje dihanja Angelcare AC301-R (23.8.2011 16:08:17)

Moja malčica je imela AC že v porodnišnici, zato smo ga kupili tudi za doma. Jaz sem zadovoljna, saj sem zaradi njega mirno spala in nisem kontrolirala ali dete diha lai je kaj narobe.

Sasheen -> RE: Naprava za zaznavanje dihanja Angelcare AC301-R (26.8.2011 9:17:56)

jaz imam tanovo AC1100 draga ko zafran pa vendar primerljivo z otrokovim zivljenjem hudicevo poceni...spim mirno, ce grem v spodnje nadstropje hise jo vidim, itd....zame super zadeva...zapiskala je enkrat, ne brezveze...brezveze piska ko pozabim izklopit plosce in vzamem otroka iz posteljice

babygirl1 -> RE: Naprava za zaznavanje dihanja Angelcare AC301-R (3.9.2011 10:19:15)

no še moj komentar na to temo. Midva sva kupila AC zaradi tega,da bi jaz ponoči mirno spala in da ne bi imela prižgane luči(kot to nekateri delajo, da "kao" otroka vidjo-sam ga itak ne moreš gledat celo noč). In glej ga zlomka že prvi dan je piskala. Ne vem kako to, ampak se kar velikokrat oglasi-včasih samo prvi opozorilni pisk. Sem pa gledala tamalo in očitno tako trdo zaspi in ko izdihne včasih traja da nazaj zadiha (si vzame cajt). Tko da mi niti slučajno ni žal da sva jo kupila, pa še mirno spimo ponoči. To je res naprava vredna svojega denarja (vsaj zame).

Stran: [1]