frrrr -> RE: frrrr in mali Jaša (14.10.2006 22:11:25)
|
HVALA vsem za lepe želje! mogoče še kratka zgodbica kako je privekal nasvet... v torek sem si privoščila popoldanski počivat... 17:30 sem se zbudila, šla do računalnika (pogledat na RR kaj dogaja) in odtekla mi je voda... z možem sva se odpravila proti porodnišnici - nekaj papirologije, pregled in priprava na porod... ob 22ih sva bila v porodni sobi... ugotovili so, da je otroček še precej dvignjen in sem odprta šele 1 cm, zato so moža poslali domov (previdevali so, da se pred 6. uro zjutraj ne bo kaj dogajalo)... ob 23ih je babica ugotovila, da sem napredovala in sem odprta 6 cm... poklicali smo moža... in dali so mi umetne popadke, ker svojih nisem imela dovolj močnih... 23:15 je prispel mož in začelo se je... no, urco kasneje, in sicer 0:16 je Jaša prvič zajokal... bil je 48 cm dolg, težak 2800 g in nama obrnil svet za 180 stopinj :) z Jašo so naju danes odpustili iz porodnišnice - jaz brez šivov in dobrega počutja, Jaša zdrav in priden z možem ga že cel dan ogledujeva in se ne moreva nagledat najinega malega princa Jaša je bil zelo ekspresen in si je očitno zelo želel na svet, saj je prehitel kar 20 dni... in 11.10. je postal dan, ki je izpopolnil moževo in moje življenje...
|
|
|
|