|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   HUJŠAMO
10.10.2006 15:36:48   
njoka
Drage moje! user posted image

Po pogovoru na forumu sem opazila, da nas je veliko takih, ko bi bilo pametno, da pred zanositvijo shujšamo, oziroma je morda tudi naša telesna teža delni vzrok, da ne zanosimo (predvsem pri PCO (S).

Kaj pravite?
Ste za to, da si izmenjujemo izkušnje ob hujšanju, se spodbujamo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: HUJŠAMO
10.10.2006 15:41:53   
lana38
njoka!
Na temi Upanje po splavu sem dala gor eno dieto za hujšanje za 15 dni. S to dieto sem jaz v 15 dneh shujšala 5 kg v mesecu maju. Teža se mi do zdaj ni vrnila. Razen, ko kaj več dobrot pojem, se mi mogoče dvigne za kak kg, ki pa ga spet hitro zgubim. Dieta mislim, da je objavljena nekje na 9 strani te teme.
LP

lana38

(odgovor članu njoka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.10.2006 15:58:13   
lejci86
me ful zanima ta dieta sam je ne najdem..a lahko daš kakšen link..hvala

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.10.2006 16:19:33   
tajči84_
No tale dieta je napisana na upanje po splavu na 9. strani
DIETA ZA 15 DNI

ZAJTRK (enak vseh 15 dni)
1 pomaranča
1 toast
1 skodelica kave ali čaja brez sladkorja

KOSILO                                  VEČERJA

1.dan      1 pomaranča                              2 paradižnika
              1 kuhano jajce                           2 kuhani jajci
              1 kisla smetana                         pol glavice solate

2.dan      1 pomaranča                             12,5 dag mleto meso
              1 kuhano jajce                           1 paradižnik
              1 kisla smetana                          1 pomaranča
              2 toasta                                     1 toast
                                                                1 skodelica čaja ali
                                                                 kave

3.dan      1 pomaranča                             12,5 dag mleto meso
              1 kuhano jajce                           1 pomaranča
              1 kisla smetana                         1 toast
              1 glavica solate                         1 skodelica čaja ali
                                                                 kave

4.dan      12,5, dag kravjega sira             12,5 dag mleto meso
              1 paradižnik                               2 paradižnika
              1 toast                                       1 jabolko
                                                                 1 toast

5.dan      20 dag kuhanega mesa            1/2 kg kuhane 
               ali ribe                                       zelenjave
              1 paradižnik                              1 kuhano jajce
              1 toast                                      1 paradižnik

Meso in zelenjavo začiniti z vegeto
Napitki brez sladkorja
Dieto držati obvezno 15 dni
Izgubi se 10 do 15 kg
Za čas diete se ne sme uživati alkohol
Jedi jemati po vrstnem redu, kakor so navedene
Nobena jed ne sme izostati
V KLIKOR JE POMEŠAN VRSTNI RED, IZOSTANE USPEH

Teža se ne bo vrnila, če po dieti jeste normalno, razen vsaki ponedeljek, treba jesti sledeče:

PONEDELJEK

ZAJTRK - 1 kozarec limoninega soka brez sladkorja
KOSILO - 1 jabolko, 1 toast
VEČERJA - 1 kuhano jajce, 1 paradižnik, 1 toast 

(odgovor članu njoka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.10.2006 16:26:20   
lejci86
hvala

(odgovor članu tajči84_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.10.2006 16:58:03   
dulcinea
Veliko nas hujša po Montignacu. Tudi jaz imam policistične jajčnike in bi mogla mal shujšat. Trenutno mi kar ne gre.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu lejci86)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.10.2006 17:28:15   
Anonimen
Trenutno mi kar ne gre.

sva že 2.. matr, mamo res ful močno voljo...user posted image

(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
10.10.2006 17:31:26   
Massa26
Hoi,

tudi jaz se zadnje čase ubadam s tem, da bi mogoče mogla shujšat user posted image . Predvsem zato, ker imam baje pco, čeprav mi še nobeden ni razjasnil, ali imam PCO sindrom ali ne. Zanima pa me, koliko naj bi se to shujšalo oz. kaj je prava teža, da ne vpliva negativno na pco... sama imam 162 cm in tam nekje okrog 58 kg, večinoma pa vse pod pasom, tako da sem taka hruška user posted image . Resno, od pasu navzgor skorajda nimam kam shujšat oz. malo, noge in rit so pa druga pesem. V glavnem, če bi se spravila shujšat, bi s težavo zgubila kakšne par kil, pa še to ne tam, kjer sem debela. Zato se sprašujem, ali naj se podam v razne diete ali naj pustim stvari take kot so, ker recimo, da moja teža niti ni tako kritična... Aja pa še to. Kar precej se rekreiram, tako da raznih špartanskih diet ne bi zmogla, ker bi me bilo konec od lakote user posted image .

Ali ima katera podobno situacijo?

LP vsem!

(odgovor članu njoka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.10.2006 7:33:29   
njoka
Jutroooo!

No, no... nas je kar nekaj...
Hvala za objavo diete. Jaz sem trenutno na dieti zeljna juha, ampak malček prirejena po moje. Jem vsak dan zeljno juho, vendar sem dodala recimo v solato še tuno v lastnem soku, ko je na vrsti sadje dodam še nemasten jogurt ipd. Danes je 7 dni takega režima in imam - 3,5 kg. user posted image

(odgovor članu Massa26)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.10.2006 17:43:23   
majrim
zgleda,da nas kar nekaj ima take probleme...meni je ravno danes dr.Reš rekel,da bom obvezno mogla shujšat...sem bila na punkciji,pa sem imela samo eno jajčece...bo treba res nekaj naredit,ker me je psihično čisto uničil danes

(odgovor članu njoka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.10.2006 22:25:10   
kapica
Jaz sem se tudi zredila od postopka in vse kar je zraven prislo okrog pet kil. In ko sem to pred desetimi dnevi videla me je skoraj na rit vrglo. Od takrat naprej ne pojem cisto nic vec sladkega ali slanega ( s tem je misljeno cips, cokoladice...). Po sesti uri zvecer se pijem samo vodo, pojem se vec sadja kot prej, polnozrnat kruh, pa gibam se ogromno. Laufala sem sicer ze prej, sedaj se bolj, pa Pilates delam vsak dan 20 min. In danes sem se tehtala, je bilo ze dobri dve  kilci manj. Priblizno (ker zadnjic sem se tehtala oblecena, danes ne).Tako bom se naprej do naslednjega postopka, pa kakor se poznam sem dovolj vztrajna da bo uspelo. Ta 14 dnevna dieta me tudi mika, pa si nekako ne upam, da ne bi zraven tega nic vec jedla, se mi zdi nekam malo. Vsaj vec sadja vmes ali pa kaj, a se to ne bi smelo?
Ampak tema hujsanje se mi zdi dobra, da si vsaj izkusnje delimo.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.10.2006 14:27:24   
njoka
mmm, sanjam user posted image  z mlekom danes, ampak ne smemuser posted image . Treba se je držati odločitve, da MORAM shujšat, da bom še bližje user posted image .

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.10.2006 14:41:25   
teri
Drži se Njoka!Navijam zate in za tiste,ki se borite s kilami,da boste lažje meleuser posted image !Čeprav jaz s kilami nimam težav.Kot otrok so me redili,ker so rekli da sem podhranjena,pa zdaj ko gledam moje otroške slike,sem bla čisto normalno za videt.
Kaj vse ženska ni zmožna naredit za lepega,zdravegauser posted image !Pol bo to vse poplačano,samo ko ga bomo držale v rokah!

(odgovor članu njoka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.10.2006 16:43:20   
majrim
Jaz sem danes začela z ločevalno...pa mislite,da ne bo nič narobe,glede na to,da grem jutri dat noter ??

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 14
12.10.2006 18:10:14   
kapica
Majrim, a mislis s tem da dobis svoje bebice jutri? Ne vem ce je potem ravno pravi cas za locevalno. Poskusi vsaj zdaj z pravilno in zdravo prehrano. Ker dieta ni kar tako, zivcki ti bojo delali, pa imela bos slabo vest ce se en bos drzala diete in bos bolj kot ne v stresu. To pa ni dobro za user posted image . Ti predlagam da pocakas do rezultata in ce bo slucajno negativen, seveda upam da ne bo, potem zacni z dieto.
Ze transfer in sploh cel postopek je zelo naporen za nas, ne se sedaj se z dieto mucit.
Zelim t da zagledas en velik debel plus in bos zacela z dieto enkrat cez xx mesecev user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 15
13.10.2006 13:11:54   
majrim
ok kapica...se bom držala tvojih besed,bom pa vseeno bolj pridna,kar se izbire hrane tiče...danes smo dali noter eno veliko oplojeno jajčece...zdaj pa samo čakanje...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
13.10.2006 21:05:41   
kapica
Drzim pesti da bo Mijram user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 17
14.10.2006 20:57:18   
majrim
hvala kapica...jaz sem kar nekako prepričana v to...po vsem slabem,ki je blo to leto,valjda mora prit nekaj dobregauser posted image  mirjam

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?