bambi -> Kakšne so tašče?! (13.8.2004 11:18:43)
|
Hej, jaz pa bi bila vesela če bi s taščo imela probleme, ker jaz jih namreč imam z lastno mamo.... Tašča je Ok, midva tako in tako živiva nasvojem, le moja mama je katastrofa..... Ker ne mara mojega moža, no niti ga ni hotela spoznat, ker sem pač po njenem, pustila zaradi njega prejšnjega fanta (pa ni bilo tako), ga sploh ni želela videt.... Potem sem se še odselila k njemu in je bila kapa polna... Zdaj se niti pogovarjamo ne, niti ni bila na najini poroki.... skratka zelo žalostno, da je lahko ena mati takšna :( Jaz sem zaradi nje zelo trpela in se presekirala, zdaj pa je imam dovolj, celo ko je po porodu prišla k meni v bolnico, jaz vsa objokana, je rekla da naj se moj mož odstrani iz sobe.... Če ne bi bila tako psihično uničena, bi ji takrat verjetno stisnila kakšno klofuto.... Eh, pa kaj moremo, žal si staršev ne moremo izbirati, bom pa jaz 100% za svojega otroka naredila vse in bo tudi najpomembnejše v mojem življenju.... Žalostno je edino, ker se je tudi moja mama borila zame celih 7 let..... in nikoli ni znala cenit in spoštovat svojega otroka.... Eh zdaj se pa že tako sliši kot bi se smilila sama sebi... boli pa še vedno.... včasih. Hvala bogu, da imam zlatega moža, zlatega očeta in dobre prijatelje :angel: Bambi :rozica:
|
|
|
|