|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kakšne so tašče?!
13.8.2004 11:18:43   
bambi
Hej, jaz pa bi bila vesela če bi s taščo imela probleme, ker jaz jih namreč imam z lastno mamo.... Tašča je Ok, midva tako in tako živiva nasvojem, le moja mama je katastrofa..... Ker ne mara mojega moža, no niti ga ni hotela spoznat, ker sem pač po njenem, pustila zaradi njega prejšnjega fanta (pa ni bilo tako), ga sploh ni želela videt.... Potem sem se še odselila k njemu in je bila kapa polna... Zdaj se niti pogovarjamo ne, niti ni bila na najini poroki.... skratka zelo žalostno, da je lahko ena mati takšna :( Jaz sem zaradi nje zelo trpela in se presekirala, zdaj pa je imam dovolj, celo ko je po porodu prišla k meni v bolnico, jaz vsa objokana, je rekla da naj se moj mož odstrani iz sobe.... Če ne bi bila tako psihično uničena, bi ji takrat verjetno stisnila kakšno klofuto.... Eh, pa kaj moremo, žal si staršev ne moremo izbirati, bom pa jaz 100% za svojega otroka naredila vse in bo tudi najpomembnejše v mojem življenju.... Žalostno je edino, ker se je tudi moja mama borila zame celih 7 let..... in nikoli ni znala cenit in spoštovat svojega otroka....

Eh zdaj se pa že tako sliši kot bi se smilila sama sebi... boli pa še vedno.... včasih.
Hvala bogu, da imam zlatega moža, zlatega očeta in dobre prijatelje :angel:

Bambi :rozica:

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Kakšne so tašče?!
13.8.2004 11:24:04   
Mijavček
Halo Kris,

za tvojo taščo ne vem, vem pa za uno mojo bivšo, da sem rabila 10 let, da sem ugotovila kakšna je,. Ko sva bila z bivšim še skupaj, sem skoz govorila kok je moja tašča uredu... Pa še ful rešpekt sem mela pred njo, ker je bla moja učiteljica v osnovni šoli :(
Pol sem pa vidla v primerjavi z zdejšnjo... kakšna razlika.
Sej možno je tud, da tvoja ni tok zahrbtna ampak bolj zaprta oz. da se boji, da ne bo kej narobe nardila. Če pa maš kakšno dilemo, če te kaj matra, jo pa pomojem najbolš kar vprašaj direkt. Vsaj men bi blo tko všeč, ker jaz se tud včasih tko bojim pa pazim kaj bom rekla... In so mi direktni ljudje všeč.. vsaj veš pri čem si. Sploh pri prijateljicah se mi zdi to tud ful pomembno. Tašča pa naj bi tud bila ene vrste 8primerno distancirana;) prijateljica, če je kokrtok normalna :)

Joj, kr nakladam, grem delat mal, se slišmo mal kasnej, čAU
Mijavček

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Kakšne so tašče?!
13.8.2004 11:26:50   
neni
Bambi, jaz pa mislim, da si ti glih zaradi teh težav še bolj fajn in razumevajoč člouk.
Ena :rozica: zate.
lp neni

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   Kakšne so tašče?!
13.8.2004 11:34:03   
Mijavček
jooj Bambi, to je pa ful žalostno,
na eno :rozica:

Sem že prej hotla tud nekaj o mamah napisat, ki dostkrat niso nič boljše od tašč, pa pol nisem, ampak zdaj vidim, da je res.
Moja mami tud ni ne vem kok za pohvalit kar se tega tiče. Ma te ženske majo vse isti sindrom: vse bi rade mele vse pod kontrolo!!!

Bambi, ti maš svoje življenje, pa uživaj v dobrih stvareh! Tko k si rekla, staršev ne moremo zbirat; lahko pa si zdaj, ko smo odrasli rečemo: tole si me dobr naučila, tole pa od tebe ne sprejmem in se distanciraš, če je slednjega preveč.

evo še ena :rozica:

pa pa, Mijavček

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   Kakšne so tašče?!
13.8.2004 11:46:39   
ZARA
....jst ne bom komentirala ker je komentar zlo negativen :grrr:,tasca na sreco zivi na obali,tko da se zelo mal vidmo,ufffffffffffff sreca :)-:)-:)-:)-:)-:)-....

papa:metulj:

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   Kakšne so tašče?!
13.8.2004 11:55:58   
Tinca7
Tole je pa vroča tema! Moja je po domače povedano za vstrelit! Stalno se vtika v najine zadeve, ko jo pa kej rabiš, pa seveda nima časa! Seveda jaz nisem dovolj dobra za njenega sinčka, ker mora bogi revež vsake toliko časa tut kej pospravit al pa smeti dolnest. Pol ko sem ga končno navadila na najino skupno življenje in je začel samostojno že pomagat pri gospodinjstvu :love:, pa mu je ta gus rekla, da je to moje delo, in da če ga ne zmorem pač nisem prava ženska :grrr:!
Na živce mi gre, ker se ji nikoli ne upre in je zraven nje kot dvetletni otrok. Poleg tega pa še meni "ne dovoli", da bi ji kaj rekla! Vem pa, da pri otroku ne bom dovolila tega obnašanja, in ji bom vse lepo povedala. To sem sicer enkrat že naredila, potem pa je 4 tedne ni bilo ne za videt ne za slišat :bravo::):bravo:!
Ne morem si predstavljat, kako bi šele bilo, če bi živeli skupaj (to idejo je sicer imela, a sem jo gladko zavrnila). Res čestitam vam punce, ki vam rata trpet to grozo!

Vsem ki pa imate super tašče, pa vedite, da imate noro srečo in botite hvaležne!

LP, Tina

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   Kakšne so tašče?!
13.8.2004 12:01:33   
Kris
Tinca7,

je pa res čudna ženska. Ona si upam meriti tvojo ženskost (ali si prava ali ne). Verjamem in meni bi šla tudi na živce. Jaz bi ji povedala, da naj začne meditirat, da naj se malo pomiri. če pa ima toliko časa, da se vtika v vajin odnos in vajin dogovor, naj raje veliko podela na sebi in svojem odnosu.

Takim je potrebno direktno reči: " Nimam časa,da bi z vami razpravljal o teh rečeh. O teh rečeh razpraljam z ljudmi, ki imajo kaj pojma o čem govorijo.

Lp,
Kris

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   Kakšne so tašče?!
13.8.2004 12:12:24   
Mijavček
O Tina, to je pa tu mač!

pa tako bi jest ker okrog ušes dvakrat! če ti bo še kej v tem smislu težila, da nisi prava ženska, ker ti mož pomaga pri gospodijstvu, ji pa povej, da si se ti živiš v sedanjosti in da se ti smiljo ženske, ki ne poznajo besede partnerstvo! Ali pa da naj neha poniževat ves ženski rod s tem , ko ga obsoja na gospodinjska dela! Mislim halo? Kje pa piše, da so gospodinjska dela za ženske?! A me ne hodimo v službo, po možnosti še rihtamo otroke in potem moramo še doma vse postorit!?
Pa sej ne morem verjet, da so take čarovnice na svetu!
Pol smo pa res druge lahko še hvaležne. Hvala tud tebi, da si delila tole zgodbo z nami. smo se neki naučile. - svašta, vsak dan zveš kej novga!

Vso srečo pri odnosih s tole veštico ti želim! ne se pustit...

Pa lepo se mejte, Mijavček

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   Kakšne so tašče?!
13.8.2004 12:13:03   
Kris
Ali pozna katera odgovor na sledečo uganko:

"Zakaj tašče ne pridejo v nebesa?"

Lp,
Kris

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   Kakšne so tašče?!
13.8.2004 12:14:53   
Mijavček
dej povej, dej povej...

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   Kakšne so tašče?!
13.8.2004 12:17:09   
Kris
Malo zahec, malo zares - kakor katera čuti, ampak odgovor na zastavljeno vprašanje je sledeč:

"Ker zmaji ne morejo leteti tako visoko."

Kaj menite?

Lp,
Kris

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   Kakšne so tašče?!
13.8.2004 12:19:22   
saba
moja tašča je na začetku tudi strašno branila svojega sina, mislim na gospodinjske stvari, ker je pač moral tudi on kdaj pomiti posodo, pa tudi potleh je moral spucat, pa perilo obesit..

pa je godrnjala in godrnjala...pa sm tako naredila, sva se usedle in sm ji vse lepo razložila, da zjutraj delava v službah oba, da mi enostavno zmankuje časa za vse, da je prav da mi pomaga sedaj, ko sva sama,da se tudi nauči, saj potem ko bodo otroci bo cel direndaj in bo veliko stvari lahko naredil sam. Omenila sem tudi dneve ko sm bolna...takrat treba tudi jesti, pa pomesti potleh.

pa sem ji razložila, da včasih so bile ženske doma in so skrbele samo za hišo in otroke in da sedaj je čisto drugače.

No zdaj pa je tako, da ga kar zaslišuje, če mi je kaj pomagal, pa če je čez teden tudi on kaj skuhal pa tako..sedaj me totalno podpira, če se kaj potožim nad njim.
mislim da pogovor pomaga.

lp
saba:metulj:

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   Kakšne so tašče?!
13.8.2004 12:21:31   
Kris
Dobra poteza. ČESTIIIITKEEE.

Da je le dojela! S kakšnimi se da na lep način, s kakšnimi spet na grd način, s tretjimi pa se sploh ne da.

Lp,
Kris

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   Kakšne so tašče?!
13.8.2004 12:26:07   
Mijavček
:bravo::bravo::bravo: za Sabo in njeno taščo

to je pa lepo, da si mela ti tok potrpljenja in ona tok razumevanja :bravo::bravo::bravo:

Mijavček

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   Kakšne so tašče?!
13.8.2004 12:29:31   
Anonimen
Še ena zgodba o tašči.Moja stara mama(po očetovi strani)ni z svojo snaho govorila več kot 20 let pa sta v isti hiši živele v skupnem gospodinjstvu.IN zakaj ker se rodil vnuk z zajčjo ustnico.Obtožila jo je da zna rojevat samo pohabljenega otroka.Od takrat naprej niti ene besede ni bilo več med njima.Šele ko je bila babica na smrtni postelji sta spregovorili.Žalostno kajne koliko izgubljenih trenutkov v življenju.:((:((:((:((:((

(odgovor članu Kris)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
   Kakšne so tašče?!
13.8.2004 12:33:48   
Kris
Zares žalostno.

Samo takrat to bili drugi časi in mislim, da so takra tženske bolj trpele in požirale.

Da pa se tudi danes to dogaja je ne sprejemljivo in kaj takega ne smemo akceptirati.

Lp,
Kris

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   Kakšne so tašče?!
13.8.2004 13:05:15   
Anonimen
:(JAZ SEM ZA DA MLADI IN STARI NISO ZA SKUPAJ ČEPRAV IMAM STRŠNO RADA MOJE OTROKE IN KOT VSAKA MAMA SEM VESELA DA JIH IMAM BLIZU,SEM POBUDNIK DA KO SE POROČIJO GREDO ČE LE MOREJO NA SVOJE BOLJ SE BOMO IMELI RADI ČE ME BODO SNAHA ALI ZETI OBOSKOVALI KAJTI NIKOLI NE VEŠ KAKŠNA JE KEMIJA MED LJUDMI.POMAGALI SI BOMO TO SIGURNO Z MOŽEM BOVA NA RAZPOLAGO,AMPAK VSE DO SVOJE MEJE.NO BOM VIDELA KAJ MI PRIPRAVLJA USODA...:((:((:zmeden:8);)

(odgovor članu Kris)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
   Kakšne so tašče?!
13.8.2004 13:24:14   
Kris
Kaj mislite, da imajo tašče tud svoj forum in razpravljajo? (malo heca hahahaah)

Ne bi bilo slabo. Morda bi se "zmaj" lahko spremenil v :angel:.

Ah, tudi me bomo nekoč tašče. Če do takrat foruma ne bo, ga bomo pa ustanovile.

Kaj menite?

Lp,
Kris

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   Kakšne so tašče?!
13.8.2004 13:29:20   
špelčk
the best kris!:)-:)-:)-
jest sem in! :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

sej ne vem če hočmo vedet kaj vse razpravljajo s svojimi prjatlcami... ;)
nasa ta mlada je pa to pa ono, oh in sploh...pa gor pa dol...čeprav se mi pa zdi, da sedanje babice (v rangu recimo naših bodočih babic doma ;) - od 50 - 55 let) so kar moderne no! :bravo::bravo: vsaj jest jih morm glede tega kar pohvalit! :bravo::bravo:
bravo bodoče babice!

skratka - kris jest sem in...čez kar nekaj let! :)-
Lp,
Špela
p.s.
Zasvojile ste me s temle RR...:bravo:

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   Kakšne so tašče?!
13.8.2004 14:19:51   
Mijavček
Kris dobra ideja !!! :)-:)-:)- :bravo::bravo::bravo:

Jest sem tud in. Itak smo pa že tok zasvojene s tem forumom, da si bomo sprot in sprot zmišljevale nove...

Lep vikend vsem :rozica::rozica::rozica:

Se slišmo v pondelk, pa naj bo čim več srečk nosečk 9nebesa
čau,

Mijavček

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   Kakšne so tašče?!
13.8.2004 16:52:42   
KATY&TIMMY
:zmeden::((:((:((:duda::zmeden:

:hudicek::hudicek::((Kris ena nesojena tašča je pri vas na forumu upam da me ne boste spodileKAJJJJ:((:

Slovesno obljubljam da bom pridna tašča hmmm,ko bo prišel čas za to edino če me ne bo kakšna od vas prehitela.....:ups::((:((

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   Kakšne so tašče?!
13.8.2004 16:56:19   
Anonimen
:hudicek::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:

NA POMOČ daje me skleroza pozabljam,da nisem Katja...jaz sem tista nesojena tašča uf kakšen grob in zoperen naziv...:hudicek:

(odgovor članu Kris)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
   Kakšne so tašče?!
13.8.2004 19:02:10   
IZADORA
Oj punce,

res huuuudaaaa tema

moja tasca se dela zlato, pa vem, da v srcu je zlata, vendar s pretiravanjem me zelo jezi :grrr::grrr::grrr:

komu pa se bi dalo po teh stresnih sluzbah in dolgih dnevih se s tasco ukvarjati??? zato sva sla in sreca je moj moz to sam uvidel, preselila sva se iz njihove hise na svoje, svoje stanovanje in sedaj imava svoj svet in svoj mir, katerega bi takoj zamenjala za eno :duda:

no, pa mi se zdaj ne da ziveti, non stop nekaj komplicira in jaz se na vsak nacin poskusam izmuzniti srecanjem, zdaj jih naprimer ze 1mes nisem videla, pa ne vem, ce mi bo se dolgo uspevalo, postaja moj moz ze zivcen

mah, a ni klinc, da se moras tolk s to familijo dajat
zakaj nas ne pustijo na miru

IZA

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   Kakšne so tašče?!
13.8.2004 19:50:24   
Darja*
Ojla punce!

Vaši odgovori so zelo zanimivi. Malo sem se celo nasmejala. Sonček - Medvedkica naj te potolažim, da tudi moja tašča nič ne vpraša glede otrok in mojih težav z zanositvijo. Živimo skupaj v isti hiši, sicer imamo ločeno gospodinjstvo, ampak vseeno bi lahko pokazala malo zanimanja in sočutja. Ko sem bila februarja v bolnici ( 3 dni ) me niti poklicala nič ni kaj šele da bi me prišla obiskat. Torej prava žalost :(. Včasih se sprašujem ali sem jaz :hudicek: alo ona. Tolažim se samo s tem, da z njo ne bom živela večno.

Lepo se imejte in hitro vse na delo hopa cupa :sloncek:, danes je petek 13. mogoče pa rata kaj.
Vse ki M:hudicek: ne pričakujemo 19.08 je pred nami težek teden čakanja.

veliko sreče vsem :rozica:

Darja*

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   Kakšne so tašče?!
13.8.2004 19:58:43   
Darja*
Petra!

Jaz sem tako neumna, da sem ga že v torek naredila in to ROMED in mi ni pokazal nič. Verjtno je res bilo prehitro. Ampak nisem mogla več zdržat. Kupljen že imam CB in sploh ne vem kdaj naj ga naredim. Verjetno ga bom v petek. Če me ne bo prej M:hudicek: presenetla.
Upam da ne

Držim :miska:
Kdaj ga boš ti naredila?
Javi mi rezultate.
Želim ti :modri:

Darja

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

partner pri porodu
jana k

Ali je bil oče vašega otroka z vami pri porodu?

da (80%)

ne (20%)

Število vseh glasov: 1281

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!