srki
|
No, bom povedala, od česa sem jaz utrujena: začne se s spanjem, ker nimam trdnega spanca, ker se Aljaž zadnje čase zbuja, saj se itak že od skozi, ko je pa luna je pa obup, vsanem ob 4.45, se v službo vozim cca 1 uro, delam, čekiram rr, ko je ura tri ali malo več grem domov, vmes še malo prepešačim, se vozim domov cca 1 uro, gledam raznorazne norce in nesposobneže za volanom, ki mi kradejo še ta čas, ko bi lahko hitreje domov prišla pa zaradi nedeljskih šoferjev to ni mogoče, pa še kaj bi se našlo, ubija me tole sonce, ki mi direkt v bučo sveti, ko se vozim, pridem domov, je kaj za postorit v bajti in okrog bajte, pa ukvarjanje z otrokom, ki ima 1000000000 x več energije kot jaz, pa borbe zvečer, ko bi on še norel in skakal, pa je treba spat, pol sem pa včasih zaraid vsega tega kot cunja in ne hvala, ga ni tiča, ki bi me spravil pokonci . No, zaradi tega sem jaz utrujena, čeprav vem, da je sex sproščujoč, ampak se je treba spravit k stvari, če pa ni energije, se pač ne spravim k temu. Amen.
|