|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zimska vreca - do kdaj?
9.10.2006 23:19:18   
ninocka
Do kdaj oz. do katere starosti otroka ste uporabljale zimsko vreco?
Nas bo cez zimo star cca. 18 mesecev, pa ne vem, a jo je se smiselno uporabljat  - vsaj takrat, ko bo v vozicku zaspal, al bodo dost samo dekice? Prejsno sezono je bla ful v uporabi, ko je bil se tolk majhen in je samo lezal.

Ker bo svakinja cez dober mesec rodila, pa ne vem al naj ji jo dam ze naprej, al se mal pocakam?

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zimska vreca - do kdaj?
9.10.2006 23:50:05   
Marogica
JAz je nisem več uporabljala, temveč sem mu oblekla smučarski kombinezon, pa dekico sem imela za vsak slučaj pri sebi. Je pa res, da je bilo to bolj redko, saj smo voziček bolj redko uporabljali, ko je bil toliko star.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.10.2006 8:42:42   
ribica.
MI smo uporabljali koco izmerino volne, tako, da jo je imela pol pod telesom, z drugo polovico pa sem jo pokrila. Pri letu in pol. Samo navadna kocika je bila premalo, pa tud kombinezona ji nisem vedno dajala, če ni bilo snega.
Na tvojem mestu bi si to še obdržala. Odvisno je pa tudi koliko se še hoče vozit.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.10.2006 8:46:58   
Anonimen
Jza je še ne bi dala. Sem jo uporabljala pri tej starosti. Zna bit - 15 ali - 20, pa prav pride, če otrok pri miru sedi.

(odgovor članu ribica.)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
10.10.2006 20:23:46   
andrejaz
Pri nas smo še uporabljali zimsko vrečo pri tej starosti. 

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.10.2006 22:14:43   
Anonimen
mi smo jo še ful uporablal!

(odgovor članu andrejaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
11.10.2006 9:17:43   
ninocka
Hvala za odgovore. Pol jo bomo pa zaenkrat se obdrzali user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?